Cand recuperam?

Cand recuperam?

Pana una alta intrebarea e cand recuperam tot ce s-a pierdut pentru ca pesedeii sa-l apere pe Dragnea de justitie si sa-l scape de puscarie?

Sigur, DNA a mai si gresit, DNA mai are si uscaturi. Asta a si permis corului de bocitoare de la antene, realitati si alte posturi finantate de puscariasi sa atace sustinut idea in sine de anticoruptie si de lupta cu tot ceea ce reprezinta Dragnea cu tot cu iordachii, nicolicii si serbanii din dotare. Pana una alta s-au creat brese prin care au scapat si vor mai scapa mii de infractori: hoti, talhari, criminali ca sa se poata strecura discret afara si coruptii.

Ce patim noi ca sa scape ei. Decat un politician la puscarie, mai bine 100 de criminali si violatori liberi

Pesedeii au tot spus ca e doar o intamplare obsesia asta pe care o au in a schimba tot felul de prevederi legale care slabesc pozitia si autoritatea organelor de urmarire penala si a instantelor de judecata in raport cu infractorul prin eventual in fapt. S-a incercat si cu dezincriminarea n-a mers. Din acest motiv avem 378 de modificari pe procedura penala trecute in viteza. Daca au vazut ca nu se poate cu barda, au ales o abordare mai de mecanica fina.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Cand recuperam?

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: