Detinutii VIP conduc sectiile la Penitenciarul Giurgiu?!

Detinutii VIP conduc sectiile la Penitenciarul Giurgiu?!

Un comentariu al unui cititor, la articolul Minciuni in serie atrage atentia asupra faptului ca la Penitenciarul Giurgiu detinutii VIP conduc sectiile de detinere, deoarece sefii de sectie sunt „neputinciosi” si „nepasatori”.

Cum orice sesizare necesita minime verificari, speram ca pe aceasta cale cineva din conducerea Penitenciarului Giurgiu sau din conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) sa se autosesizeze si sa ia masuri in consecinta.

Redam un comentariu  

„Detinutii VIP de la Penitenciarul Giurgiu conduc sectiile. Sefii de sectii precum Bealcu si fratii David, unul cu testarile psihologice cazute, altul cu examene la care nu a luat mai mult de 3, sunt elemente exponentiale ale neputintei si nepasatii. Cum sa stapaneasca astia detinutii de pe sectii cand nici pe acolo nu trec?

Sa nu-l uitam si pe obedientul de Rosu, fost secretar, cu 6 testari psihologice picate, imputernicit sef de sectie de Fulga. Cu astia sa faci ordine in puscaria giurgiu? De acea ascund multitudinea de evenimente din penitenciar ca sa nu fie luati la bani marunti si sa se constare ca si ei sunt o problema serioaza a sistemului.”

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Detinutii VIP conduc sectiile la Penitenciarul Giurgiu?!

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: