Vanatoarea directorilor de weekend

Vanatoarea directorilor de weekend

Ministerul Justitiei (MJ) a inceput vanatoarea directorilor de unitati penitenciare care s-au planificat in serviciu in zilele de weekend, ca apoi sa-si ia liber in zilele lucratoare ale saptamanii.

N-ar fi nimic deplasat daca MJ ar face o verificare corecta si ar avea o pozitie echidistanta fata de directorii care s-au planificat in weekend. MJ este condus de oameni, iar oamenii au sentimente si afinitati. MJ stia de multa vreme ori ar fi trebuit sa stie ca directorii se autoponteaza in zilele de sambata si duminica, unii dintre ei mai mult sau mai putin justificat.

Ar trebui efectuata o analiza a acestor planifiari pe o perioada anterioara (ultimii trei ani) pentru a se observa daca comportamentul directorilor a fost unul constant, asigurand astfel bunul mers al lucrurilor in unitatea respectiva, sau planificarea a fost si este o sursa de venit suplimentar pentru unii dintre ei (n.r. oportunisti).

De exemplu, acelasi ministru al Justitiei trateaza total diferentiat doi directori. Celui inscaunat cu mare pompa la Penitenciarul Iasi ii tolereaza planificarile de weekend, director imputernicit Cristina Dumitran, iar pe alti directori, pentru situatii similare, ii hartuieste prin controale repetate. N-ar fi primul caz de acest gen. S-au mai vazut.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „Vanatoarea directorilor de weekend

 1. Cel mai cunoscut caz este cel al directorului adjunct Dea de la craiova, Sorin Stefan, care venea la serviciu sâmbătă și duminica câte 10 ore iar luni si marti își lua liber .

  Apreciază

 2. Poate cineva ar trebui sa verifice cum se fac schimbari in functie pentru pensionare. Deodata toti trec in functii care aduc sporuri mai mari. Cu aprobarea directorului, bineinteles!

  Apreciază

 3. Nu numai directorașii vin în weekend la frecat menta pe leuți sunt sectoare întregi planificate , pe care nu-i vezi în cursul săptămânii

  Apreciază

 4. Sa caute bine ANP ca va găsi și la Oradea, atât pe proaspătul reuns MPH cat și pe cel mai credincios slugoi al sau, adj educ. recent reinvestit, TG. Spor la cautat, zic! Întrebare…daca găsește, la ce folosește informațiile? Vor da bani inapoi?

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: