Pupatul in dos, strategie pentru pensii mai bune?!

Pupatul in dos, strategie pentru pensii mai bune?!

Ca sa castige la pensii „generalii ar face mai bine dac-ar pupa-o mai mult in (editat admin) pe Lia Olguta Vasilescu, ca e si frumoasa”. (Autor: un colonel de penitenciare in rezerva).

Ieri am fost luminat in legatura cu motivul pentru care nu reusim sa rezolvam problema pensiilor militare. Un pensionar de ANP, colonel in rezerva, zicea ieri c-ar ajuta daca generalii „ar pupa-o mai mult in (editat admin) pe Lia Olguta Vasilescu, ca e si frumoasa”. Nu-i dau numele, dar atitudinea nu-i unica. Surprinzator, daca ne raportam la onoarea militara si la mandria care ar trebui sa caracterizeze chiar si un demers revendicativ.

Domnul colonel de penitenciare in rezerva in cauza inca este activ pe la intalnirile de pensionari si era suparat pe reactia ferma a generalilor care reprezinta asociatiile pensionarilor si rezervistilor, care-ar fi scris o scrisoare mult prea dura guvernantilor, dupa ce-au fost tratati cu dispret la Parlament de catre un nimeni din drumul politicii, deputatul Solomon. Iata insa ca sunt destui care n-au nicio problema cu abuzul. Fara alte comentarii!

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: