Ministrul beat, de putere

Ministrul beat, de putere

Tudorel, n-am mai scris de mult despre dansul, admite ca exista o tentatie a puterii de a se extinde. Nu doar admite ca se poate, dar demonstreaza si in practica.

In Minister este deja cunoscut faptul ca decide cam peste tot si in toate chiar daca, formal, si-a delegat anumite competente. Apucaturile de secretar de partid de la judet nu-l lasa sa mai si delege cate ceva, desi e clar de pe acum ca e depasit de situatie. Nu o data s-a intamplat sa demonstreze ca nu intelege nimic din ce se intampla si ca minte ca sa scape de la inghesuiala.

Intre timp s-a mai extins nea Tudorel al nostru si inspre procurori pe care se bucura sa-i pastoreasca mai strans de cand cu dispozitiunea Curtii Constitutionale care in esenta ne spune ca orice politruc pus de partid in functia de ministru al Justitiei va avea puteri absolute si va influenta implicit politic activitatea parchetelor. Ceea ce e bine asa pentru o dictatura de tip teleorman.

Oricum, ramane antologica prezentarea raportului asupra activitatii anticoruptei sefe care a fost precedata de un auto-laudatio pe care si l-a adminnistrat intai-statatorul Justitiei, profesor, univesritar, doctor, rector, judecator de Curte Constitutionala, autor de manuale si membru de comisii, cu o tentatie asa de a se extinde si in zona veniturilor, unde i se intampla in fiecare luna cate 59.000 de lei. Totul din sinecuri de partid.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: