Banii, obiect interzis in penitenciar

Problemele din salarizare au ramas nerezolvate

Se anunta la nivel de zvon ca anumiti directori cu aptitudini reduse de a emite decizii ar avea in plan emiterea unor normative prin care ar declara obiecte interzise a fi introduse in penitenciar banii sau alte bunuri ale angajatilor. Speram sa ramana doar la nivel de zvon aceasta noapte a mintii.

In baza Deciziei directorului general al ANP nr. 397 din 15.03.2018 referitoare la aprobarea Instructiunilor privind constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor contraventionale în sistemul penitenciar este interpretata habarnistic in unele unitati penitenciare, directorii de unitati sunt obligati sa stabileasca, prin decizie, lista cu bunurile si obiectele interzise pe care membrii personalului nu le pot avea asupra lor cu ocazia intrarii in locul de detinere.

Pana aici nimic nu pare deplasat, daca lista cu bunurile si obiectele interzise s-ar intocmi cu buna credinta, cu logica rationala de manager, ci nu cu frustrari de comandant.

Asadar, asteptam ca directorii sa dea dovada de echilibru, ci nu de balbaieli in logica, sa se consulte cu reprezentantii angajatilor, ci nu sa-i ignore, altfel angajatii vor plati masa la popota unitatii „pe caiet” sau isi vor lua cafele de la automate cu…

Mai demult am spus ca un director care se apuca de interzis este ca un doctor care se apuca de amputat. Ambii procedeaza la fel, din lipsa de solutii.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Banii, obiect interzis in penitenciar

  1. Si la popota cu ce platesti ? Cu cardul ?:))) e absurd . In poarta cum ca controleaza ? Ne debraca pe toti colegu sau ne face la buzunare :))) wtf oamenilor unde a.ti trait !!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: