Codul penal a ramas in dezbatere

ANP judeca directorii cu dubla masura

Formatiunea de guvernamant a schimbat tot ce se putea schimba repede si urgent in Justitie. Mai au sa voteze „antecedentele penale” ca o conditie de acces in cariera de justitiar si vor scapa tara de dosare sau procese penale.

Florin Iordache, fostul minitru al Justitiei zis si ministrul „Alta-ntrebare!”, a declarat ca a discutat cu asociatiile profesionale despre modificare codului penal, mai putin articolul care vizeaza abuz in serviciu.

Modificarea infractiunii abuzului in serviciu, asa cum si-ar dori comisia Iordache, ar scapa de puscarie pe toti coruptii din politica, in special pe Liviu Dranea (prim-ministrul de facto al Romaniei).

Pentru abuz in serviciu PSD-ii au foarte multe variante printre care si exista unui prag. Probabil ca limita pragului va fi putin mai mare decat prejudiciul creat de Liviu Dragnea statului roman.

Asa e in Romania lui iordache, nicolicea, dragnea, firea, tariceanu. Cei cu influenta scapa de puscrie cu ajutorul ordonantelor de urgenta si comisiilor speciale prezidate de juristi obedienti partidului precum iordache si nicolicea (nu am folosit majuscule din anumite motive).

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: