Tentativa de invadare

Tentativa de invadare

Un incident inedit la Penitenciarul Botosani. Un cetatean civil a fost prins incercand sa sara gardul in puscarie dinspre exterior spre interior. Motivul: contrabanda cu telefoane.

La Penitenciarul Botosani ieri noapte, cu ocazia controlului efectuat pe perimetrul locului de detinere a fost observata o persoana civila care sarea gardul din imediata apropiere a aleii, inspre drumul national care trece pe langa penitenciar. Persoana civila a fost retinuta.

A fost apelata Jandarmeria Botosani pentru ridicarea persoanei suspecte, iar dupa capturare acesta a confirmat  ca a aruncat un pachet cu sase telefoane mobile. Ulterior, jandarmii au retinut o alta persoana, in imediata apropiere a penitenciarului, care a recunoscut ca a venit impreuna cu cel susmentionat, pentru a arunca un pachet cu telefoane mobile in interiorul Penitenciarului.

Cele doua persoane civile au fost ridicate de catre echipajul Jandarmeriei. A fost informata conducerea unitatii si judecatorul de supraveghere a privarii de libertate. Urmeaza probabil un dosar penal si o perioada destul de interesanta in asteptarea sentintei. Probabil ca va fi cu suspendare, daca va fi una. Oricum, mare e gradina penitenciarului si multi incearca sa-i sara gardul!

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: