Ce facem cu ultrajele, domnule Razvan Cotofana?!

Ce facem cu ultrajele, domnule Razvan Cotofana?!

O statistica arata ca, o data la doua zile, se intampla cate un ultraj intr-una din unitatile penitenciare care custodiaza detinuti. O data la doua zile un angajat care desfasoara activitati directe cu detinutii este batut, amenintat, injurat, scuipat, improscat cu urina de catre detinuti. 

Toate aceste evenimente negative din penitenciare sunt raportate zilnic Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar (DSDRP) din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP), condusa de domnul comisar sef de penitenciare Razvan Cotofana.

Desi prezentam de fiecare data ultrajele, in scopul de a informa angajatii din penitenciare asupra situatiei si cu gandul ca, intr-o zi total necunoscuta si deloc apropiata, domnul Razvan Cotofana din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) va gasi o metoda de contracarare a acestui fenomen, aceste ultraje nu fac altceva decat sa prevesteasca evenimentele critice care vor succeda.

Pentru angajatii din unitatile penitenciare care nu stiu cine este domnul Razvan Cotofana, facem precizarea ca domnia sa este directorul Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar (DSDRP) din ANP. Facem aceasta precizare, deoarece domnul Razvan Cotofana nu a mai vazut un penitenciar de pe vremea cand era angajatul unui penitenciar, desi, ar trebui ca, anual, domnia sa sa viziteze toate unitatile penitenciare pentru a lua contact direct cu problemele operative din acestea.

Domnul Razvan Cotofana nu o face. Penitenciarele au devenit zone negre pentru domnul director. Cand apar probleme domnia sa pleaca in concediu medical, iar cand este la serviciu (in biroul DSDRP-ANP) ii place sa se tina de barfe, certuri, intrigi si-alte activitati de alcov, in loc sa-si indrume subalternii.

In cadrul DSDRP-ANP, pe fondul situatiei prezentate in paragraful anterior, ofiterii specialisti DSDRP se simt demotivati de comportamentul domnului Razvan Cotofana. Profesionalismul, spiritul de echipa si de initiativa al acestora se loveste de aroganta, neimplicarea si pseudo-profesionalismul domnului director al directiei, si, evident, apare blocajul.

Ce facem cu ultrajele, domnule Razvan Cotofana? Ne apucam serios de treaba sau pastram obiceiurile? 

P.S. I-am ramane profund recunoscatori domnisoarei secretare Irina Ursulet, daca i-ar prezenta acest articol domnului Razvan Cotofana.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Ce facem cu ultrajele, domnule Razvan Cotofana?!

  1. Coțofană a fost ,este și rămâne un bou, a cărui singură activitate a fost să sape pe alți mai capabili decât el.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: