B1TV|Penitenciarele, intre prejudecati si stereotipuri

B1TV|Penitenciarele, intre prejudecati si stereotipuri

Postul de televiziune B1 TV l-a invitat pe domnul presedinte al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) la o emisiune pe tema conditiilor din penitenciare. Emisiunea a debutat cu prezentarea unei petitii a unui detinut bulgar care a acuzat ca in Penitenciarul Giurgiu a fost supus la rele tratamente de catre angajati. 

O minima atentie acordata petitiei detinutului bulgar scoate in evidenta indicii care pot demonstra ca scrisoarea nu este adevarata. Grafia nu pare a apartine unui cetatean bulgar. In concluzie, nu orice sesizare inseamna vinovatie. Verificarile pot demonstra sau demonta acuzatiile cetateanului bulgar. Oricum, multe prejudecati si o rea-vointa manifesta din partea moderatorului.

O gramada de acuzatii prezentate in mod repetat si la modul general fara a fi adusa vreo proba au fost aruncate in timpul emisiunii, parca una de proppaganda impotriva colegilor nostri. Spre sfarsitul emisiunii s-a lasat cu schimburi de replici dure si cu promisiuni din partea ziaristilor ca vor reveni cu probe acolo unde nici macar exemple n-au putut furniza. De urmarit pana la capat.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „B1TV|Penitenciarele, intre prejudecati si stereotipuri

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: