Tudorel si Marieta se lauda cu plimbarile

Toader si Safta se lauda cu plimbarile

In data de 8 iunie 2018, ministrul justitiei, Tudorel Toader, si secretarul de stat, Marieta Safta, au participat la inaugurarea lucrarilor de modernizare a cladirii Palatului de Justitie, Tribunalul Arad, constand in extinderea unor spatii pentru birouri, dar si reabilitarea termica a cladirii.

Cu o reputatie de mincinos notoriu, nimic nu ne mai surprinde la Tudorel Toader. Nici ca e sluga voluntara a infractorilor pe care ii protejeaza cu pretul de a ingropa Justitia, si nici ca este atat de incompetent ca ministru, incat ignoranta si obedienta oarba au devenit sistem de valori in cercul de servitori ai domniei sale.

Iata in ce a constat vizita delegatiei ministeriale in judetul Arad:

  1. intrevederea cu conducerea Prefecturii Judetului Arad, respectiv cu doamna Florentina Horgea, prefect, si domnul Vasilica Damian, subprefect.
  2. intrevederea cu judecatorii si personalul auxiliar din cadrul Tribunalului Arad.
  3. participarea la festivitatea de inaugurare a lucrarilor de modernizare a cladirii Palatului de Justitie, Tribunalul Arad.
  4. sustinerea unei conferinte de presa, la sediul Tribunalului Arad, in cadrul careia ministrul justitiei, prof. univ. dr. Tudorel Toader, a prezentat contextul vizitei in judetul Arad si a raspuns intrebarilor jurnalistilor privind diverse teme de interes.

De exemplu: publicarea motivarii Curtii Constitutionale in Monitorul Oficial privind existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul justitiei si presedintele Romaniei, generat de refuzul presedintelui Romaniei de a da curs propunerii de revocare din functie a procurorului-sef al DNA.

Speram ca domnii si doamnele care l-au gazduit pe ministrul infractorilor si pe doamna secretar de stat (despre care, momentan, n-am ce sa-i reprosez) sa nu aiba mari asteptari, deoarece „sluga model” nu are nici capacitatea intelectuala si nici anvergura de a rezolva vreo problema cu care se confrunta institutiile vizitate.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: