Video | Detinuti scriitori, eliberati mai repede

Detinuti scriitori, eliberati mai repede

Sigur, c-a declarat Curtea Constitutionala precedentul proiect ca fiind neconstitutional. Asta nu inseamna insa ca parlamentarii nu vor insista. Sunt datorii de platit si nu te joci cu finantatorii, nici macar cu cei penali.

Deputatii au adus modificarii legii privind executarea pedepselor, si anume: reducerea pedepsei cu 20 de zile pentru fiecare carte scrisa in inchisoare, executarea pedepsei cu inchisoare de pana la un an se va face la domiciliu, detentia la domiciliu se va aplica si celor care mai au de executat 18 luni din pedeapsa. Singura exceptie pentru aceste prevederi este in cazul faptelor comisie cu violenta, deci nu si in cazul faptelor de coruptie.

Evident, doar faptele de coruptie sunt tinta iar brigada iordachilor, nicolicilor, serbanilor si tudoreilor, asta urmareste de fapt: sa-i scape pe politicienii care s-au lovit de anticoruptie si-au nimerit sau urmeaza sa li se intample puscaria. Alianta puternica. Oameni cu bani. Influenta politca nelimitata. E ca si rezolvata. Doar legea mai trebuie publicata si scapam de problema asta suparatoare a jmecherilor din puscarii.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: