Tudorel intarzie majorarea de 50%

Tudorel intarzie majorarea de 50%

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, intarzie 6 luni, in mod nejustificat, emiterea ordinului de ministru privind acordarea majorarii de 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale realizate de angajatii din penitenciare.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) ii solicita ministrului Justitiei sa emita de urgenta normele privind acordarea majorarii pentru lucrari de exceptie sau misiuni speciale functionarilor publici cu statut special si personalului civil din sistemul administratiei penitenciare.

Screen Shot 2018-06-06 at 01.01.54.png

Legea nr. 80/2018 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 90/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene il obliga pe ministrul incompetent, Tudorel Toader, sa acorde si in anul 2018 drepturile angajatilor din penitenciare, insa ministrul ignora ca de fiecare data recompensarea legala a subordonatilor.

Ne aflam in luna iunie a.c. si indolentul de Tudorel Toader, inca nu a emis ordinul de ministru care sa faca posibila acordarea majorarii de pana la 50%, ingradind in acest fel posibilitatea recompensarii angajatilor din penitenciare care au realizat lucrari de exceptie sau misiuni speciale in perioada ianuarie – iunie 2018 si care s-au pensionat in aceasta perioada.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Tudorel intarzie majorarea de 50%

  1. Ce justificare are T Toader pentru aceasta întârziere de a semna OMJ referitor la acordarea sporului de 50% pt.lucrari de excepție.Poate mai sânt unii colegi care vor sa se pensioneze in aceasta vara iar acordarea acestui spor celor care merită ar mai creste un pic pensia și așa redusă foarte mult după 15.sept.2017.Au fost atâtea întâlniri anul acesta ale liderilor de sindicat cu TT.si nu sa făcut nimic până acum.La MAI se acordă din ianuarie .Cum de acolo se poate și la noi încă nu.!!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: