Vandalizarea justitiei

Vandalizarea justitiei

Atacul impotriva justitiei a inceput in ianuarie 2017, continua in Parlament. Tot mai multe favoruri pentru infractori, tot mai stravezie intentia de a-i face scapati pe marii corupti.

Noi am tot spus-o, iata ca mai apar si alte voci care-l acuza pe Tudorel Toader c-ar sustine toate aceste beneficii pentru infractori cu scopul ca in marea masa de violatori, talhari si hoti, care-o sa se si intoarca c-asa-s dansii recisdivisti, pentru ca printre dansii sa se piteasca si infractorii politici si de afaceri cu statul. Candva probabil ca tot angrenajul asta va ajunge in justitie. Dupa ce pesedeii nu vor mai fi la putere, asa cum s-a intamplat cu fradelegile pedeleilor.

ziardecluj.ro |Eliberam violatorii pentru a putea elibera devalizatorii

Intre timp continua spectacolul destramarii justitiei in Parlament si Guvern. Alesii nostri majoritari mimeaza dialogul dar se tin disciplinati de agenda distrugerii mecanismelor care asigura condamnarea marilor corupti si a infractorilor cu gulere albe, de regula oameni cu stare, dare de mana si – iata – influenta politica. Se intampla in Romania in 2018. Stat european, monitorizat de organisme internationale. Oamenii ies in strada, specialistii se opun. Degeaba, daca prioritatile politice pun hotul in miezul deciziilor despre justitie.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: