Video | Politicieni penali incearca sa-si subordoneze justitia

Video | Politicieni penali incearca sa-si subordoneze justitia

Saptamana asta avem si explicatia indarjirii coalitiei de la guvernare pe tema subordonarii justitiei politicului. Politicienii penali, printre care si seful Camerei Deputatilor, lupta ca sa scape de puscarie.

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat initial un miting pentru sustinerea familiei traditionale, dansul nefiind intr-una, i-a tinut isonul si presedintele Senatului, un dom aflat pe la a 7-a casatorie, evident tinta fiind legata de asteptata decizie in dosarul in care mustaciosu’ a platit de la stat niste oameni care lucrau pentru partid. Miza e mare, iar DNA e deja la colt, dupa ce au fost disctate cateva achitari in dosare mari.

O condamnare saptamana asta va fi musai cu inchisoare, teleormanu’ fiind deja condamnat cu suspendare intr-un alt dosar. Atacul va fi deci la baioneta la ochelaristii aia de procurori, pesedeii si aldeii fiind in alerta generala. Ceea ce, evident, pentru noi nu-i o problema. De-o fi una de-o fi alta noi cu puscariile suntem pregatiti sa-l primim cu usile deschise chiar si pe Liviu Dragnea. Nu ca i-am cobi, dar au mai fost si altii tot pesedei care n-au crezut ca li se intampla si cand s-au trezit deja se inchisese usa.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Video | Politicieni penali incearca sa-si subordoneze justitia

  1. Pe 8 am un feeling că Liviuțu va avea surpriza vieții, ca și Bombonel, vor destui să scape de el, după care șandramaua pavianului care se cred guvern se va duce dracului. La anticipate au pus-o!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: