Concursurile pentru directori blocate

Concursul pentru directori blocat de Tudorel pana la aparitia Institutului din Pantelimon

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a anuntat ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a blocat concursul pentru ocuparea functiilor vacante de director de unitate penitenciara, pana la publicarea Statutului politistului de penitenciare in Monitorul Oficial al Romaniei, dar numai in forma agreata de domnia sa.

Tudorel Toader nu are niciun interes ca Statutul politistului de penitenciare sa fie urgent publicat in Monitorul Oficial, deoarece are propriile lui interese.

Mandatul de 4 ani pentru directori este doar un pretext invocat de ministru. In  realitate, Tudorel Toader intentioneaza sa infiinteze, in Pantelimon, Institutul care ar trebui sa formeze ofiteri de penitenciare, pe care ar vrea sa-l conduca domnia sa dupa ce n-ar mai fi ministru al Justitiei, rotunjindu-si in acest sens cei aproximativ 59.000 de lei (venit lunar).

Daca Statutul ar trece acum prin Parlament, domnul ministru ar pierde ciolanul de la sefia Institutului si n-ar mai avea posibilitatea de a alege el sefuletii si sefutii mai mici din acea noua institutie.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

6 gânduri despre „Concursurile pentru directori blocate

  1. Excelenta despre normele de aplicare pentru ajutorul de locuinte ce se mai aude? Deja discriminarea este evidenta , dar si mai evident este efortul unora de a NU se realiza / pune in practica. Ma intreb daca nu cumva ar trebui sesizat inclusiv institutia „Avocatul poporului”?!

    Apreciază

  2. Multumesc pentru raspuns. Daca va fi mandat de 4 ani pentru directori, ma gandesc ca orice director isi va bloca un post de dir. adj. Cine stie cand vor fi votate modificarile la 293, iar Tudorel e parsiv , negociaza ceva si incearca sa manipuleze orice plan. Speram sa inceapa concursurile pentru SRS pana in toamna. Multumesc

    Apreciază

  3. Este posibil ca functiile de dir. adj. sa fie blocate ? In toate sectoarele au fost concursuri pe functiile de conducere, cu exceptia SRS. Stiti cand se va demara concursul pentru functiile de conducere de la reeduare ?

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: