Muscalu se pensioneaza ca sa scape de raspundere

Muscalu se pensioneaza ca sa scape de raspundere

Nu-s dac-ati auzit de dansul pana acum, dar se pensioneaza. Pe fondul unor prejudicii de platit, directorul de la Penitenciarul Poarta Alba se pensioneaza si dansul.

Florentin Muscalu paraseste sistemul inainte de a deveni general si pastreaza traditia inaintasilor domniei sale de a se retrage din activitate in mijlocul unui scandal. S-a intamplat si cu altii n-ar fi dansul cel mai nasol. N-a fost nici respectat si nici temut, n-a fost nici serios si nici nu s-a tinut de covant. Si-a petrecut timpul in fotoliul de director evitand sa-si asume vreo responsabilitate.

Unul dintre cele mai jenante personale din sistemul penitenciar se duce asadar in istorie cu o pensie consistenta, din pacate insa dansul nu este ultimul din stirpea domniei sale. Arivisti mai sunt si vor mai fi, pe cat de incapabili pe atat de dornici de a primi tot felul de onoruri si distinctiuni din partea sefilor. In urma domniei sale ramane replica „M-am angajat, dar n-am promis!”. Cam atat.

Noi ne-am facut datoria si l-am aratat la vremea potrivita ce fel de om e, din pacate ANP si MJ au ales sa-si dea mana cu mana si sa mi ti-i apere pe toti netrebnicii ramasi prin functii de conducere pe la Penitenciarul Poarta Alba, din te miri ce motive, referitor la care alegem sa nu mai intram in detalii de data asta.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

6 gânduri despre „Muscalu se pensioneaza ca sa scape de raspundere

 1. D-le Muscalu, daca vreti sa faceti o fapta buna inainte de a iesi la pensie, luati-l cu dvs. si pe tamplarul cel mic de la conducerea CD Tichilesti.

  Apreciază

 2. Oameni buni! Poarta albă a fost, este și va fi capătul de linie al ANP…. Asta spune tot!

  Apreciază

 3. (editat admin) PLEACA? SA MAI IA CU EL SI RESTUL SCLAVILOR PE CARE DOBRICA IA PUS SEFII CHIAR SI PE (editat admin) DE LA IASI CA SUNT LA FEL DE NEGRII LA CARACTER, SUFLET SI FIZIONOMIE.

  Apreciază

 4. Cred in primul rand ca este un mare castig acest lucru pentru angajatii Penitenciarului Poarta-alba,acum depinde cum vezi lucrurile,mai depinde si cine va fi succesorul imputernicit al acestuia si ce viziune va avea in relatia cu angajatii.Despre dansul cred ca as putea ocupa cateva pagini bune despre viziunea si ideologia penitenciara dar prefer sa nu ocup prea mult spatiul destinat cititorilor.
  Oricum e o etapa ce s-a incheiat in istoria neagra a Penitenciarului Poarta-Alba si asteptam sa vedem cu cine vom dialoga in continuare,daca vom avea cu cine.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: