Nu-s dac-ati auzit de dansul pana acum, dar se pensioneaza. Pe fondul unor prejudicii de platit, directorul de la Penitenciarul Poarta Alba se pensioneaza si dansul.

Florentin Muscalu paraseste sistemul inainte de a deveni general si pastreaza traditia inaintasilor domniei sale de a se retrage din activitate in mijlocul unui scandal. S-a intamplat si cu altii n-ar fi dansul cel mai nasol. N-a fost nici respectat si nici temut, n-a fost nici serios si nici nu s-a tinut de covant. Si-a petrecut timpul in fotoliul de director evitand sa-si asume vreo responsabilitate.

Unul dintre cele mai jenante personale din sistemul penitenciar se duce asadar in istorie cu o pensie consistenta, din pacate insa dansul nu este ultimul din stirpea domniei sale. Arivisti mai sunt si vor mai fi, pe cat de incapabili pe atat de dornici de a primi tot felul de onoruri si distinctiuni din partea sefilor. In urma domniei sale ramane replica “M-am angajat, dar n-am promis!”. Cam atat.

Noi ne-am facut datoria si l-am aratat la vremea potrivita ce fel de om e, din pacate ANP si MJ au ales sa-si dea mana cu mana si sa mi ti-i apere pe toti netrebnicii ramasi prin functii de conducere pe la Penitenciarul Poarta Alba, din te miri ce motive, referitor la care alegem sa nu mai intram in detalii de data asta.