Justitia a pierdut o batalie in fata politicului

Justitia a pierdut o batalie in fata politicului

Ieri, 30 mai 2017, Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a dat un pumn in plex statului de drept. Judecatorii CCR au trecut efectiv procurorii sub autoritatea (comanda) ministrului Justitiei. Tudorel Toader poate sa revoce de azi incolo orice procuror incomod care ancheteaza vreun infractor protejat de clasa politica.

Pentru ca nu se putea si cu mana in afara buzunarului poporului si cu sufletul la banii contribuabililor, clasa politica infractoare a depus tot efortul institutional pentru a invinge Justitia cu ajutorul unei dramatice piruete a CCR in fata Constitutiei.

Incompetentul de Tudorel Toader (ministru politic) poate sa revoce oricand un procuror, spune CCR. Ministrul Justitiei face politica partidului care l-a propus si, nu de putine ori, a demonstrat ca este un veritabil aparator al coruptilor, violatorilor, criminalilor, hotilor si talharilor.

Ce a facut CCR in data de 30 mai 2018 este daunator pentru statul de drept. A intors Romania in anii ’47. Justitia a fost destabilizata. CCR a sters independenta procurorilor din Constitutie. Liderii politici acuza o lovitura de stat in Romania, iar consecintele or sa apara in curand.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Justitia a pierdut o batalie in fata politicului

  1. CCR alias Cerșetorii Comenzii (politice) Remunerate au fost sclavii lui Băsescu când au tăiat salariile și acum sunt sclavii lui Dragnea când au ucis până și ideea de justiție. Fiind redundantă, socotesc această instituție profund dăunătoare statului român, ar trebui desființată. Pentru treburi serioase avem Comisia de la Veneția și CEDO, nu văd rațiunea de a fi a 9 măscărici numiți politic (măcar dacă erau aleși…).

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: