Parchetul incepe cercetarea lui Tudorel Toader

Toader, mincinos patologic?!

De ceva timp tot scriem despre minciunile lui Tudorel Toader, cel care ar trebui sa fie ministrul justitiei. Mai jos o alta serie, de data asta cu procurori. Toate televizate.

Prima s-a intamplat live la Antena3 cand Tudorel Toader ca sa se dea mare a spus ca procurorul Negulescu ar fi martor protejat si ca ar fi facut un denunt devastator la adresa lui Kovesi. Informatia a fost rapid preluata de oficinele pesediste, problema a fost ca nu s-a si confirmat. Procurorul Negulescu a negat bazaconia exprimandu-si indoaiala cu privire la intentiile si informatiile ministrului, iar Toader a inceput degraba a se gandi la alta si mai gogonata.

Cea de-a doua s-a intamplat cateva zile mai tarziu, cand Toader a cerut public apararea dnei procuror Iordache care-i ancheteaza pe alti procurori, pretinzand ca aceasta ar fi amenintata si ca s-ar impune salvarea doamnei cu pricina de la presiunile si amenintarile la care ar fi fost supusa. Informatia aparuse si pe luju.ro, combatant recunoscut din tabara pro-infractori. Asazisele amenintari si presiuni au fost dezmintite chiar de procuroarea cu pricina.

Advertisements

One thought on “Toader, mincinos patologic?!”

  1. Noi ne îndoim de sănătatea mentală a lui TwooDorel, patologicul îmbracă la el mai multe forme, nu doar mitomania!

    Like

Comments are closed.