Toader, mincinos patologic?!

Parchetul incepe cercetarea lui Tudorel Toader

De ceva timp tot scriem despre minciunile lui Tudorel Toader, cel care ar trebui sa fie ministrul justitiei. Mai jos o alta serie, de data asta cu procurori. Toate televizate.

Prima s-a intamplat live la Antena3 cand Tudorel Toader ca sa se dea mare a spus ca procurorul Negulescu ar fi martor protejat si ca ar fi facut un denunt devastator la adresa lui Kovesi. Informatia a fost rapid preluata de oficinele pesediste, problema a fost ca nu s-a si confirmat. Procurorul Negulescu a negat bazaconia exprimandu-si indoaiala cu privire la intentiile si informatiile ministrului, iar Toader a inceput degraba a se gandi la alta si mai gogonata.

Cea de-a doua s-a intamplat cateva zile mai tarziu, cand Toader a cerut public apararea dnei procuror Iordache care-i ancheteaza pe alti procurori, pretinzand ca aceasta ar fi amenintata si ca s-ar impune salvarea doamnei cu pricina de la presiunile si amenintarile la care ar fi fost supusa. Informatia aparuse si pe luju.ro, combatant recunoscut din tabara pro-infractori. Asazisele amenintari si presiuni au fost dezmintite chiar de procuroarea cu pricina.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Toader, mincinos patologic?!

  1. Noi ne îndoim de sănătatea mentală a lui TwooDorel, patologicul îmbracă la el mai multe forme, nu doar mitomania!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: