Stiam deja de la colegii nostri, dar apare si in presa locala informatia ca urmatoare Comisie de Dialog Social va fi la Penitenciarul Iasi. Propunerea de relocare s-a dovedit a fi neserioasa, penitenciarul ramane insa unul cu probleme.

Nu-i rau. Mai vad si notabilitatile locale cum sta treaba si duc vorba mai departe. Pana la urma n-o sa continue sa vorbeasca despre penitenciar doar din ce-au vazut la televizor si  mai au si dansii ceva activitate locala de raportat ierarhic pe asa o tema care de ceva timp este extrem de la moda. Sefii cei mari se vor bucura sa auda ca se intampla efervescenta penitenciar-politica si in teritoriu si, de aici, si viitoare posibile alte sinecuri.

O intrebare ar fi legata de toate intamplarile astea: daca ramanea la conducere un director numit prin concurs, indiferent de numele celui in cauza, mai ajungeam in situatia asta? Senzatia mea e ca tocmai faptul ca starea de provizorat continua ii incurajeaza pe tot felul de vulturi sa dea tarcoale prazii numita teren extrem de scump in buricul orasului. Si, n-ar fi deloc de mirare daca insusi ministrul nostru n-ar incuraja aceste propuneri.