Cum intra Toader in istorie

Cum intra Toader in istorie

Misiunea lui Tudorel Toader e sa faca justitia dupa chipul si asemanarea penalilor care conduc Romania. Cu incercarea asta va intra in istorie.

Peste cativa ani cand o sa-l pomeneasca Radu Banciu, la rubrica de inceput a emisiunii sale, despre asta o sa pomeneasca. Despre incercarea lui Tudorel Toader de a subordona justitia penalilor, termen pentru care nu’s care Consiliu anti-discriminare te poat chiar sanctiona. Asta, desigur, daca emisiunea cu pricina va mai fi, pentru ca nimic din incercarea asta de a ne intoarce la o justitie in slujba partidului-stat nu va mai fi in cativa ani.

Pentru ce va intra in istorie Tudorel Toader
Pentru ce va intra în istorie Tudorel Toader

Sigur, poate fi si asta un rost in viata. Tudorel Toader nu va putea fi dezlipit de Liviu Dragnea si de eticheta de prietenul puscariasilor oricat si-ar mai umbla pe la CV de-acum inainte. Asa isi va incheia cariera publica si in acest fel va merge in istorie. Sfarseste ca o spoiala, un mincinos si un penibil. Degeaba se va tot prezenta grandoman. Nu mai conteaza nici c-a fost procuror sau avocat, ori c-a detinut ulterior mai multe sinecuri de partid pe la Curtea Constitutionala ori pe la Ministerul Justitiei.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Cum intra Toader in istorie

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: