Revolutie medicala in penitenciare

Revolutie medicala in penitenciare

ANP schimba denumirea Directiei Medicale in Directia de Supraveghere Medicala. Probabil ca si medicii vor deveni supraveghetori medicali. Revolutia are loc sub ochii nostri.

Se zice ca schimbarea frecventa de forma e semn de inadaptare, se aplica la oameni cu infatisarea si se intampla si la institutii cu numele. D-aia si banuiesc ca schimba ANP denumirea la Directia Medicala, dupa ce in ultima vreme sefii cei majori din organizatie parca nu prea mai aveau loc de personalul medical si de reprezentantii lor la cartierul general al temnitelor. E drept acu’ ca pe ochelaristii astia cu diplome ii bati cel mai usor. De unde si tot felul de initiative ciudate privind Directia cu pricina.

Informare schimbare denumire directia medicala 25052018

Nu uitam nici ca in urma nu-s caror recomandari venite de la specialisti care n-au fost decat in calitate de pacient in legatura cu medicina, se lua in calcul mutarea la Ministerul  Sanatatii ori, o alta bazaconie, mutarea personalului medical din schema penitenciarelor in subordinea Penitenciarelor Spital. Da, ati ghicit, unul dintre capii rautatilor indreptate catre Medical sunt chiar meseriasii de la Audit, pe care cu totii ii apreciem pentru profesionalismul de care dau dovada de fiecare data. Mai putin pentru imaginatia care pare ca-i poseda cand trebuie sa faca propuneri.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: