Video | Despre grija pentru detinuti

Despre grija pentru detinuti

Deputatul Bichinet, altfel un personaj dubios al politicii romanesti, glasuieste cu un oarecare sens despre grija pentru detinuti care i-a apucat brusc pe alesii nostri.

Introducere atenta de parlamentar care-a mai citit o carte, oricat de ciudat ar fi personajul. Paralela cu grija fata de detinuti destul de bine construita, in serie se voteaza 1 – 2 initiative pe saptamana pentru detinuti de parca toata tara s-ar duce la puscarie in curand. Chiar cere un decret ca hotu daca-i dovedit sa nu trebuiasca sa stea nici macar in weekend, ci sa poata sa trimita in locul lui pe altul.

Societatea romaneasca are alte probleme, si umanismul nu trebuie confundat cu apologia infractiunii. Puscaria nu este pension si nici cenaclu literar, mai spune Bichinet al nostru comentand ironic trezirea brusca la literatura a unor detinuti care-n viata lor n-au citit, invitand parlamentarii sa se ocupe de problemele reale: economie, oameni saraci, probleme sociale, etc. Pacat ca-i basist, altfel omu’ are potential. Daca nu-l stiti, e cel care i-a urat de usturimi colegului Bacalbasa care se radea de vasluieni.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Video | Despre grija pentru detinuti

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: