Intalnire ANP-sindicate, plata orelor suplimentare nerecuperate

Intalnire ANP-sindicate, pontarea orelor suplimentare

Administratia Natinala a Penitenciarelor (ANP) invita organizatiile sindicale reprezentative la o intalnire de lucru, care va avea loc in data de 23 mai 2018, la ora 10:30, cu tema: pontarea orelor suplimentare.

Sedinta de lucru va avea loc in biroul directorului general al ANP,  Marian Dobrica. Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat in scris ministrului Justitiei sa transeze problema platii orelor suplimentare, pe care FSANP a cerut-o cu mult timp in urma.

Avand in vedere ca Tudorel Toader nu acorda atentie acestei probleme urgente, FSANP si-a exprimat dezacordul cu privire la efectuarea de ore suplimentare de catre angajatii din penitenciare, peste plafonul legal.

In luna decembrie 2017, o situatie centralizata a ANP confirma ca in sistemul penitenciar sunt 590.256 de ore suplimentare nerecuperate din 2016. La acestea s-au mai adaugat orele din anul 2017 si, evident, cele efectuate in anul 2018, pana la aceasta data. Dupa statistica FSANP sunt peste 1 milion de ore suplimentare nerecuperate per sistem.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Intalnire ANP-sindicate, plata orelor suplimentare nerecuperate

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: