Paranoia la justitie

Paranoia la justitie

Tudorel Toader are simptome din ce in ce mai avansate de inceput de sfarsit de mandat. Recent a dat un ordin prin care a interzis angajatilor sa fie surse de informatii. Asteptam ordinul privind interdictia de a trece pe rosu.

Sub sanctiune disciplinara, administrativa, civila si chiar penala Tudorel Toader interzice sa mai vanture informatii catre public. Nu c-ar fi facut-o, dar cum batranul secretar de partid da semne de paranoia incearca sa-i si sperie pe cei care-ar avea ganduri de transparenta.

Asta e adevarata fata a Tudorelului de la justitie. Obsedat de control si extrem de agresiv cu subordonatii in relatioanarea directa incearca sa se asigure ca nimic nu se va mai afla din ce se intampla la minister, in special proiectele prin care submineaza justitia.

Sigur, acoperirea e buna, functionarii din minister avand oricum obligatia de a pastra confidentialitatea datelor si informatiilor care le parvin in exercitarea atributiilor, dar si obligatia de a se abtine in potentiale cazuri de conflict de interese sau incompatibilitate.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: