Sesizari penale pentru pontarea defectuoasa

Sesizari penale pentru pontarea defectuoasa

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) anunta sesizari penale impotriva celor care dispun pontatorilor sa faca inregistrari in fals.

In concret, FSANP va sesiza organele de urmarire penala impotriva persoanelor care dispun pontatorilor sa intocmeasca defectuos si in dezavantajul angajatilor pontajele lunii aprilie 2018 ale lucratorilor care au efectuat munca suplimentara in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale.

In cazul in care Administratia Nationala Penitenciarelor (ANP) nu va remedia problema creata cu pontarea muncii suplimentare prestata in zilele de sambata si duminica, sarbatori legale etc., FSANP va sesiza organele de urmarire penala impotriva factorilor decizionali care se fac vinovati de prejudiciul creat angajatilor din penitenciare.

Prejudiciul creat angajatilor din penitenciare este cauzat de modalitatea vadit ilegala de a considera ca majorarea pentru zilele de sambata si duminica, sarbatori legale etc. si majorarea pentru munca suplimentara efectuata sambata, duminica, sarbatori legale etc. ar coincide.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: