Klaus Iohannis incetineste asaltul impotriva Justitiei

Klaus Iohannis incetineste asaltul impotriva Justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, incearca sa stopeze asaltul grupului PSD-ALDE asupra legilor Justitiei, sesizand Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) si Comisia de la Venetia. Razboiul impotriva justitiei va afecta Romania atat pe plan intern, cat si pe plan international.

„Dupa ce PSD a imbrobodit lumea in campania electorala cu un program numai lapte si miere, a declansat asaltul asupra justitiei. A inceput cu OUG 13, pe care am oprit-o impreuna cu sute de mii de romani care au protestat in strada. Asaltul a continuat in Parlament, cu modificarea legilor justitiei de catre actuala majoritate. Cele trei legi nu respecta standardele unui stat de drept si nici normele europene in ceea ce priveste independenta justitiei. De aceea, am decis sa sesizez Curtea Constitutionala si in acelasi timp sa trimit intregul pachet legislativ Comisiei de la Venetia. Fac un apel catre judecatorii CCR de a nu se grabi si de a astepta opinia organismului european inainte de a se pronunta.” – a anuntat Klaus Iohannis pe reteaua de socializare Facebook.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Klaus Iohannis incetineste asaltul impotriva Justitiei

 1. E….e doar un pic de frana,nimic mai mult.
  Legile isi vor urma cursul asa cum vor baroniii.
  Doamne ! Cu ce am pacatuit de avem asa niste conducatori si o asa tara „varza”???

  Apreciat de 1 persoană

  1. Am pacatuit cand ne-am lasat prostiti de un grup de infractori si i-am votat. Am pacatuit ca nu am iesit la vot, lasand prostimea sa aleaga pentru o galeata de faina si o sticla de ulei.

   Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: