Presa anunta azi ca ministrul Justitiei, Tudorel al nostru, ar mai vrea sa faca si alte modificari la codurile penale si la orice l-ar afecta cumva pe Dragnea.

Exista banuiala c-ar vrea sa-l favorizeze pe un necunoscut cu mustata adica, iar despre asta a vorbit chiar si de regula tacutul Iohannis care a spus cu subiect si predicat c-ar profita modificarile astea unui domn condamnat penal care-i presedinte pe la Parlament, Dragnea pe numele domniei sale.

Culmea e ca nici macar nu mai e stire. Atatea modificari si paramodificari si incercari de a se asigura ca justitia nu mai functioneaza ca nu se mai mira nimeni. Maine dac-ar fi o propunere ca victimele sa faca puscarie in locul infractorilor, n-ar mai ultragia pe nimeni.

Unii poate s-ar mira, dar cum masina de vot nu poate fi invinsa nu prea e mare lucru de facut. Ar fi desigur apelul la bun simt, la principii si la etica, dar asta nu se prinde neam de liderii pesedei. Nu-s dansii cu dintr-astea. Au treburi serioase de daramat. Justitia e in carje, economia la reanimare. Dar, mai rasufla! Si acum e momentul sa dea lovitura de gratie.

Duse sunt vremurile cand trebuiau sa comita marlaniile noaptea ca hotii. Acum o fac la lumina ca ministrii si parlamentarii. Ca doar n-o sa-i opreasca pe ei o Romanie consternata. Poate una cu furcile, dar inca n-am ajuns acolo. Inca.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: