Nici macar nu se mai ascund

Nici macar nu se mai ascund

Presa anunta azi ca ministrul Justitiei, Tudorel al nostru, ar mai vrea sa faca si alte modificari la codurile penale si la orice l-ar afecta cumva pe Dragnea.

Exista banuiala c-ar vrea sa-l favorizeze pe un necunoscut cu mustata adica, iar despre asta a vorbit chiar si de regula tacutul Iohannis care a spus cu subiect si predicat c-ar profita modificarile astea unui domn condamnat penal care-i presedinte pe la Parlament, Dragnea pe numele domniei sale.

Culmea e ca nici macar nu mai e stire. Atatea modificari si paramodificari si incercari de a se asigura ca justitia nu mai functioneaza ca nu se mai mira nimeni. Maine dac-ar fi o propunere ca victimele sa faca puscarie in locul infractorilor, n-ar mai ultragia pe nimeni.

Unii poate s-ar mira, dar cum masina de vot nu poate fi invinsa nu prea e mare lucru de facut. Ar fi desigur apelul la bun simt, la principii si la etica, dar asta nu se prinde neam de liderii pesedei. Nu-s dansii cu dintr-astea. Au treburi serioase de daramat. Justitia e in carje, economia la reanimare. Dar, mai rasufla! Si acum e momentul sa dea lovitura de gratie.

Duse sunt vremurile cand trebuiau sa comita marlaniile noaptea ca hotii. Acum o fac la lumina ca ministrii si parlamentarii. Ca doar n-o sa-i opreasca pe ei o Romanie consternata. Poate una cu furcile, dar inca n-am ajuns acolo. Inca.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: