SMS de la ANP: „Nu face pe eroul!”

SMS de la ANP: "Nu face pe eroul!"

Si in dimineata acestei zile, cu totii am primit de la unitatile penitenciare subordonate Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) urmatoarele doua mesaje:

 1. „In situatia aparitiei unor conflicte cu detinutii, pastreaza-ti calmul, discuta civilizat si, mai ales, nu te lasa provocat de acestia. 
 2. Daca apar conflicte cu/intre detinuti, procedeaza legal! Nu-ti pierde autocontrolul, nu te expune inutil, nu face pe eroul!” 

Scopul acestor mesaje este, conform ANP, mai precis DPCT, de a-i determina pe angajati sa constientizeze riscurile profesionale. De ce ANP nu constientizeaza riscurile profesionale la care sunt expusi angajati si sa ia toate masurile reale necesare pentru a-i proteja?

Masuri de tipul: suplimentarea numarului de supraveghetori pe sectiile de detinere, achizitionarea de bodycam-uri, sporirea masurilor de siguranta etc.

Ciudat este ca ANP aplica aceasta masura in timpul liber al angajatilor si cu ajutorul telefoanelor mobile personale.

Cu toate ca am mai scris ca aceasta masura este penibila si deloc eficienta, ANP continua sa o aplice. Ba mai mult, multi colegi s-au plans de ingerinte ale angajatorului in viata lor privata!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „SMS de la ANP: „Nu face pe eroul!”

 1. Anp.ul vrea sa se scoata cu acest pachet de asa zise masuri in caz de…ptr ca in caz de,ei sa poata spuna”noi i.am instiintat,i.am avertizat”,cu alte cuvinte sa isi poata lua mana de pe tine cu minim de costuri,in cazul in care ai putea ramane cu un traumatism psihic or fizic si ai cauta in instanta dreptatea cu ei de gat

  Apreciat de 1 persoană

 2. Asta e hărțuire, soția credea că primesc mesaje de la amantă, până i-am arătat idioția, nu-i venea să creadă pentru ce proști penibili am ajuns să lucrez…

  Apreciat de 1 persoană

 3. o magarie-anp-ului ii pasa de bandit ,nu de subofiter!plus intarea cu cizma in viata intima a persoanei-ce ma intereseaza pe mine de aberatiile astea???da-mi telefon de serviciu si baga toata cartea acolo!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: