Detinut din greseala la Penitenciarul Poarta Alba!

Detinut din greseala la Penitenciarul Poarta Alba!

Legenda spune ca intr-o zi la Penitenciarul Poarta Alba le iesea unul in plus. Si-au tot cautat si-au tot numarat, pana au realizat ca un cetatean iesit la plimbare a intrat din greseala printre posturile 6 si 8 din nebagare de seama.

Nu stim continuarea, stim doar ca Penitenciarul Poarta Alba inca mai are probleme cu siguranta perimetrului, norocul si speranta la despagubiri a detinutilor cazati acolo fiind practic armele secrete ale sigurantei detentiei in pednitenciarul cunoscut pentru vip-urile care i-au trecut pragul si i-au vazut dinlauntru gratiile.

Cei care citesc doar titlul n-o sa afle, dar legenda cu cetateanul e doar o snoava care ar trebui sa atraga atentia celor care raspund de starea penitenciarului. Mai in gluma, mai in serios poate inteleg si cei in casuza ca mai e de facut cate ceva si prin alte locuri. 

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Detinut din greseala la Penitenciarul Poarta Alba!

  1. Din ce ne mai povestesc cei care sunt manageri cu experienta in materie de paza de la puscaria cu pricina (alcatrazul din kirpici), cica sirma ghimpata ar fi in stoc, dar nu a fost timp pemtru a o inlocui pe aia roasa total de rugina.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: