Admitere 2018

Admitere 2018

Administratia Nationala a Penitenciarelor, prin unitatile subordonate, recruteaza candidati in vederea participarii la concursul de admitere in institutiile de invatamant colaboratoare, din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, sesiunea 2018, pentru locurile repartizate sistemului administratiei penitenciare:

Institutii de invatamant universitar

Institutii de invatamant postliceal

Scoala Nationala pentru Pregatirea Agentilor de Penitenciare Targu Ocna

Informatiile despre continutul dosarelor de candidati, despre conditiile de inscriere, precum si despre etapele examenelor, se obtin accesand legatura din numele institutiei de invatamant, din prezentul anunt.

Inscrierea (depunerea dosarului de candidat) la concursul de admitere pentru oricare dintre institutiile de invatamant mentionate in prezentul anunt, se realizeaza la unitatile penitenciare mentionate in sectiunea cautare unitati” din prezenta pagina web.

Alte informatii se pot obtine de la sediile penitenciarelor, precum si de pe site-urile institutiilor de invatamant:

Detaliile referitoare la inscrierea si desfasurarea admiterii pot suporta completari si modificari, in functie de dispozitiile si reglementarile survenite la nivelul fiecarei institutii de invatamant. Orice modificare aparuta se publica in cel mai scurt timp pe pagina  de internet a Administratiei Nationale a Penitenciarelor si se comunica unitatilor penitenciare.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: