Penitenciarul Giurgiu | Suspiciune de coruptie sau santaj?!

Penitenciarul Giurgiu | Suspiciune de coruptie sau santaj?!

Ieri, la Penitenciarul Giurgiu, un detinut „celebru” care a adus injurii la adresa directorului peniteciarului. Administratia locului de detinere a avut suspiciunea ca detinutul ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor. Evident, ultrajul trebuie tratat cu seriozitate, insa motivul utrajului este destul de dubios si merita o atentie deosebita

In continuare, prezentam o informatie parvenita pe surse: cauza si efectul ultrajului de la Penitenciarul Giurgiu:

Cauza: Directorul Penitenciarului Giurgiu, Marian Popescu, in a treia zi a mandatului de director al unitatii, a anulat vizita fara dispozitiv de separare dintre detinut si fetita acestuia in varsta de 7 ani pe motivul ca detinutul corupe angajati ai penitenciarului si ca fostul director al Penitenciarului Giurgiu, Fulga Marius, nu i-a acordat in mod legal vizita fara dispozitiv de separare.

Efect: Ieri, 18.04.2018, in momentul in care detinutul l-a observat pe domnul director Marian Popescu pe pasarela dintre corpul de detinere si clubul central al unitatii i-a adus acestuia injurii si l-a amenintat. Directorul a dispus ca detinutul sa ii fie adus pentru audienta, dupa care sa fie prezentat la cabinetul medical pentru a fi testat cu aparatul etilotest, insa detinutul a refuzat testarea.

La orele 16:10 detinutul „celebru” a amenintat ca daca nu i se satisfac anumite revendicari „va da din casa”.

Azi, 19.04.2018, in jurul ori 15:00, revendicarile detinutului „celebru” erau satisfacute.

Semne de intrebare:

  1. Detinutului „celebru” i s-a acord vizita fara dispozitiv de separare de catre fostul director al Penitenciarului Giurgiu, Marius Fulga, din neglijenta, superficialitate ori coruptie?!
  2. Intreruperea vizitei fara dispozitiv de separare de catre actualul director al Penitenciarului Giurgiu, Marian Popescu, a fost o masura legala ori abuziva?!
  3. Satisfacerea revendicarilor detinutului celebru este o masura luata ca urmare a santajului ori… suspiciune de coruptie?!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: