Puscaria, campioana la literatura!?

Puscaria, campioana la literatura!?

ANP ne informeaza intr-un comunnicat de presa ca in asezamintele de penitenta pe care le pastoreste se afla intru satisfacerea nevoilor de cunoastere si dezvoltare personala a clientilor nostri, exact 282.873 volume de carte. De unde si titlul comunicatului de presa al ANP: „Biblioteca, labirint de enigme„. Aproape la fel de reusit pe cat deja consacrata „Poezie de puscarie”. Pentru curiosi recomandam si indemnul final. Nu-s de ce, dar mie-mi aminteste de vremea cand era un singur partid si avea steag rosu.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

2 gânduri despre „Puscaria, campioana la literatura!?

  1. Sunt Off topic. Va rog sa mi Spuneti cum se calculează suma compensatorie din salariu.la mn fluctuează cu diferențe de 300-400 RON de la luna la
    Luna indiferent daca am concediu sau nu.cu funcția m au liniștit: cică așa a venit de la ANP.( va întrebasem acum câteva zile..)

    Apreciază

    1. Potrivit art. 1 alin 5 din Legea nr. 284/2010 „… Sporurile stabilite prin legi sau hotărâri ale Guvernului necuprinse în Legea-cadru nr. 330/2009, cu modificările ulterioare, şi care au fost acordate în anul 2010 ca sume compensatorii cu caracter tranzitoriu sau, după caz, ca sporuri la data reîncadrării se introduc în salariul de bază, în indemnizaţia de încadrare brută lunară, respectiv în solda/salariul de funcţie, fără ca prin acordarea lor să conducă la creşteri salariale, altele decât cele prevăzute de prezenta lege.”

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: