Spor pentru grupele de interventie, propunere respinsa de parlamentari

FSANP a solicitat un spor pentru grupele de interventie

Ieri 06 martie 2018 Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat in Parlament aplicarea unui spor pentru grupele de interventie in valoare de 10% din salariu. Comisia de munca l-a respins, iar parlamentarii coalitiei de guvernare s-au facut ca nu inteleg care-i diferenta dintre plata orelor suplimentare de care beneficiaza toti si sporul pentru riscul suplimentar pe care ar trebui sa-l primeasca cei care-si risca viata si sanatatea.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Spor pentru grupele de interventie, propunere respinsa de parlamentari

 1. Poate domnul Solomon era de acord cu sporul pentru grupa daca ceream calcularea sporului in functie de capete sparte si maini rupte. La sfarsit de luna le numaram si lua fiecare membru de grupa dupa faptele eroice din timpul lunii . O seara buna!

  Apreciază

 2. Am citit articolul cu sporul de 10% si am crezut ca este o gluma! Unde este pericolul? „Interventionistii” inarmati pana in dinti cu scuturi bastoane etc se afla in pericol in fata unor detinuti incuiati in camerele detinere ..
  O solicitare deplasata pentru „luptatorii” din grupele de interventie.

  Apreciază

  1. O solicitare care nu este tocmai deplasata absolut deloc.
   Va invit pe dumneavoastra sa lucrați in calitate de EOS pe un Penitenciar de Maxima siguranță si să interveniți asa cum ati spus inarmat până in dinți stimabile domn.
   Asa era și acel polițist român care a fost ucis in tinpul unei intervenții si multi alții.
   Să va asumați dvs „neriscul” de a fi membru EOS/EO să interveniti nu numai intr-o camera de detenție de pe maximă siguranță ci și in cazul unei camere cu deținuți bolnavi de anumite boli incurabile și atunci sa va văd.
   Să va mai vad atunci cand interveniți intr-o cameră și detinutul va asteapta cu oglinda de la baie in mana sau cu geamul de termopan in mână sau poate scoate prin surprindere un obiect contondent și stie el ce sa faca cu el ca doar acel echipament nu e ca un scut peste tot corpul.
   Numai bine!

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: