Te-ai tinut de cuvant, Tudorele!

Te-ai tinut de cuvant, Tudorele!

Potrivit Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), Tudorel Toader ar fi promis la intalnirea cu reprezentantii FSANP ca, pana la data de 20 februarie 2018, va avea o intalnire de lucru cu prim-ministrul Viorica Dancila si cu reprezentantii angajatilor din penitenciare si politie. A uitat.

O promisiune uitata:

  1. Salarizare/Pensionare – La solicitarea FSANP, ministrul Justitiei a promis ca va solicita prim-ministrului Viorica Dancila o intalnire de lucru, impreuna cu colegii din Politie. Termen: 20 februarie 2018 (sursa: FSANP)

Ca de obicei, curtezana de partid, cu cel mai prost mandat de ministru al Justitiei a uitat, ca de obicei, sa-si onoreze promisiunea. Suntem in data de 05 martie 2018 si Tudorel Toader n-a reusit sa iasa nici pana in prezent din rolul de sluga de partid si sa inceapa sa rezolve problemele angajatilor din penitenciare.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Te-ai tinut de cuvant, Tudorele!

  1. Din pacate nu e in stare sa rezolve problemele vechi sau actuale ale angajatilor din Sistem dar e pregatit se pare sa creeze altele noi ….gen externalizarea medicalului din ANP pe motive care nu prea stau in picioare…..si din nefericire sunt suficienti „destepti ” cu putere de decizie care sa fie dispusi sa-i faca pe plac probabil din simplul motiv ca s-au plictisit de „vechile jucarii” si incearca sa traiasca „senzatii tari ” jucandu-se cu Soarta sutelor de cadre medicale din ANP……Asta se intampla cand niste frustrati ajung intr-un post care le e prea mare si incearca sa umple spatiul…..😭😤😖😠ca deh,neuronul odihnit are chef de zburdat pe campii…Mai grav e ca si ANP ia in calcul varianta….sau poate lui TT i- a filat lampa tocmai pentru ca mai Marii din ANP nu mai pot dormi noaptea de grija cadrelor medicale mai ales din penitenciarele spital….Pai,daca e vorba de externalizare,de ce nu se ia in calcul de exemplu externalizarea financiarului/contabilitatea…(mai ales ca nu au nici un contact cu ppl-si se poate foarte bine angaja o firma de consultanta/contabilitate ceva,care sa calculeze salariile dupa minunatele programe deja existente)……sau de ce mai e nevoie de bucatari……cand in penitenciarele mari ppl se plang de calitatea hranei….cand exista atatea firme de catering care ofera o masa completa plus desert/cafea la 10-12 lei(probabil si mai ieftin in unele zone) si mancarea este chiar comestibila….sau biroul evidenta…. in care din 5-6 angajati plus un „sef birou” doar un angajat are contact minim cu ppl ,restul ocupandu-se efectiv de dosare…..sau Secretariatul…unde ppl nu au acces si nici lucratorii nu au contact cu ppl…..sau biroul resurse umane,unde e aceeasi poveste….dosare, hartii….fara contact cu ppl…..Dintre toate compartimentele doar paza si medicalul(in special/abligatoriu in Penit.spital) au de a face cu ppl efectiv. A-ti auzit ca detinutii sa aiba conflicte/sa dea in judecata angajati din alte sectoare in afara de paza si medical? Pai ce motiv ar avea atata timp cat habar nu au de existenta lor neintersectandu-se drumurile lor nici din greseala….Dar cu cine sa te lupti? Cu cei care stau in scaunele lor incalzite si stranuta doar din cauza aerului conditionat (am imprumutat expresia din comentariile altor colegi) si doar din pix distrug/zgaltaie din temelii vietile atator oameni(fara sa mai punem la socoteala si familiile lor)….Habar nu au de realitatile din teren dar i-si permit sa puna in practica ceea ce produce neuronul lor plictisit…..Cei care mai au inca pe umeri capul si nu doar ca sa nu le ploua in gat, va rog sa luati atitudine…

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: