Statele de functii au fost finalizate

Statele de functii au fost finalizate

Aflam ca rescrierea statelor de functii a fost finalizata in unitatile penitenciare, cu exceptia Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP). In situatia in care ministrul Justitiei se grabeste sa le semneze, cel mai devreme, in data de 15 martie vor fi finalizate.

Dupa finalizarea rescrierii statelor de functii, se va relua si procedura de mutare a functionarilor publici cu statut special intre unitatile penitenciare.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

14 gânduri despre „Statele de functii au fost finalizate

 1. Totul se invarte dupa interese si pile.Recent la un Penitenciar din Vestul tarii functiile s-au dat hoteste.Ce sa mai discutam de dreptate…

  Apreciază

 2. Angajotorul nu ar trebui sa informeze pe fiecare fpss in parte de deciziile luate in legatura cu noii coeficienti si „reancadrarile” pe functie?
  Daca da,de ce nu o fac?
  Ce ar trebui sa faca un fpss in aceasta situatie?

  Apreciază

 3. De la supraveghetor cu 2,90 am fost trecut pe funcție de 1,60.nou încadratii au primit din start 1,65.am 20 de ani vechime, e normal lucrul asta? Unde sa ma adresez???

  Apreciază

   1. Toți supraveghetorii am pățit la fel. Sindicatele spun ca așa e normal după noile state. Va rog sa mi spuneti daca noii coeficienți intra in vigoare pana in 2022. Noua așa ni se spune.

    Apreciază

   2. Domnule Dumitrascu,e usor de spus greu de facut.Cati au curajul sa faca plangere cand conducerea te calca pe cap inca din fasa?Cei de la resurse umane sunt oamenii directorului.Nu se rezolva nimic CA TE LUPTI CU MORILE DE VANT.Nu mi se pare normal ca generatia facebook carora nu li s-a uscat nici cerneala pe buletin sa aiba 2,90 si noi cu peste 20-23 de ani vechime sa stam pe 2,75-2,80 ca nu sunt pupyncuistul conducerii..

    Apreciază

 4. Sa intelegem ca se schimba si coeficientii odata cu noile functii? sau mai concret pot sa apara alte valori ale salariilor ,sa ne asteptam in perioada imediat urmatoare la modificari substantiale?

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: