Portul uniformei este imperativ la Penitenciarul Targu Jiu

Portul uniformei este imperativ la Penitenciarul Targu Jiu

Directorul Penitenciarului Targu-Jiu, Ion POPESCU, obliga angajatii din sectorul interventie psiho-sociala sa poarte uniforma de serviciu. Sa fie un moft sau o frustrare a domnului director Popescu Ion, sau este o dispozitie care se aplica intregului personal?

As prefera sa cred ca este o dispozitie pentru intreg personalul din Penitenciarul Targu-Jiu, altfel domnul director n-ar mai fi un director echilibrat, echidistant, iar locul obiectivitatii in actul managerial ar fi luat de frustrarea si discriminarea unui om mediocru, care nu sunt tocmai atributele unui management eficient.

Nu pot lua in calcul ca domnul director al Penitenciarului Targu-Jiu are ceva personal cu subalternii doamnei director general adjunct Ioana MORAR. Nu cred ca ar putea domnul Ion POPESCU sa o sfideze atat de mult pe doamna Ioana MORAR.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

5 gânduri despre „Portul uniformei este imperativ la Penitenciarul Targu Jiu

 1. Asa este, dl Neluș se pare că și-a cumparat penitenciar și oaste. „Eu sunt director, eu fac, eu hotărăsc!!! ” ascultam deunăzi din intamplare aceste vorbe pe un ton autoritar, impunător chiar poruncitor. Dar ce sa faci? Dl Neluș tot inșiră la gogoși, spunând despre moși, strămoși. Cât despre munți, mărturie stau trecătorile, așa cum stau mărturie trecătorile unora de la D. S. D. R. P. până în peștera domnului director, pregătiți să-l mai ațâțe cu ceva, să-i toarne cu pâlnia te miri ce…. despre unu’, despre altu’, despre unii, despre altii. Ș-apoi nene să trecem la măsuri!!!!! Ai crede că e pohta ce-a pohtit-o dumnealui, dar ce să vezi si ce să vezi, că e de fapt pohta altora. Trăiască Neluș Viteazu’!!! Pe cal încăleca un sector el îmbrăca, uniformă le dădea din pricina unora.

  Apreciază

 2. Asa se intampla la Tg Jiu ….Ceea ce decide domnul director, e pe principiul „asa vreau eu”. Sa-i spuna cineva si domnului director Popescu Ion ca Penitenciarul se conduce dupa legi, hotarari de guvern, ordine, decizii si nu dupa bunul sau plac, poate in cele din urma afla si dumnealui. Se pare ca domnul director are ceva cu personalul Sectorului Reintegrare Sociala, vrea sa-l intoarca inapoi in timp. Dar oare vrea sa intoarca inapoi in timp si celelalte compartimente din cadrul unitatii prin impunerea uniformei?!
  N-as prea crede, pentru alte compartimente din cadrul unitatii nu este aplicabila decizia domnului director in ceea ce priveste portul uniformei. Daca mai pui peste toate acestea intelegerea unor termeni precum impartial, echidistant sau echilibrat, cu siguranta pentru dumnealui vorbesti trei limbi straine.

  Apreciază

 3. Frustrarea nu este a directorului Ion Popescu, frustrarea vine de la alt Popescu, agentul care a făcut academia la ff . Omul are frustrări de la portul ținutei de către întreg personalul, aspect copiat de la șeful DIP, la alte frustrări referitoare la modul in care este salutat și alte tâmpenii care evident n-au ce cauta in sistemul penitenciar actual .
  Și da, este necesar ca educatorii, psihologii, sa fie îmbrăcați civili dacă vrem eficientă și deschidere din partea deținuților .
  Poate îl instruiește cineva ca activitatea altor compartimente nu-l privesc .

  Apreciază

 4. E vorba de frustrare. În privința purtării uniformei de către cei de la socio, țin să subliniez că a fost transmisă în trecut o adresă de către ANP în care se precizează că purtarea uniformei împiedică în mare parte realizarea unor atribuții de servici, de exemplu consilierea individuală. Ar mai lipsi să își tragă și preotul patrafirul peste uniformă😂.
  N-ar strica deloc ca sindicatul să se adreseze DRS-ANP.
  Dar să explicăm frustrarea… De mai multă vreme personalul socio e privit ca fiind privilegiat. Să mai punem aici și niscai diferențe salariale. Se pare că purtarea uniformei, cu toate că aduce prejudicii obiectivelor pe care le au cei de la socio de îndeplinit, vine să îi alinieze sub tălpile de bocanci ale unora.

  Apreciază

 5. Si la alte penitenciare este la fel. In speta la Oradea socio este obligat prin DZU sa poarte uniforma si tot prin DZU agentul din PC 1 are atributii de control asupra celor de la socio si trebuie sa se asigure ca acestia au uniforma la intrarea in serviciu.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: