FSANP|Detinuti despagubiti de Statul Roman? „O Decizie Scandaloasa!”

Detinuti despagubiti de Statul Roman? „O Decizie Scandaloasa!”

Mai jos aveti un interviu al domnului Sorin DUMITRASCU, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), referitor la solutia adoptata de statul roman, de a despagubi detinutii care executat pedeapsa in conditiile declarate improprii de Guvernul Romaniei.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

7 gânduri despre „FSANP|Detinuti despagubiti de Statul Roman? „O Decizie Scandaloasa!”

 1. moarte hotilor talharilor! trebuie calcati in picioare nenorociti, pedeapsa cu moartea! ue din pizda viva visinescu!!!!

  Apreciază

  1. Domnule Gheorghitalsunteti dus rau cu capul,sper ca moderatorul să vă cenzureze din bun simt eculubratiile!

   Apreciază

 2. O mizerie asta nu e tara !!! Sa dai atat drept la hot , vioalator , proxenet , traficant criminal etc si celor ce merg la scoala la munca sa le iei !!! Bai oamenilor ati inebunit sunteti legati la ochi ?

  Apreciază

 3. Despagubiri pentru ca nu am fost sprijinit in achizitionarea unei locuinte cum spune legea de cand m-am angajat??? Despagubiri ca mi s-au platit doar maxim 30 de zile de concediu pe an din cele 45 de zile platite pe care le prevede legea, tot de cand m-am angajat??? Despagubiri ca asistenta medicala gratuita cum spune legea inseamna ca imi platesc medicamentele si mi se deconteaza doar cand sunt fonduri, si doar o parte din ele??? Sau pentru ca sa se sesizeze cineva ca meriti sa primesti despagubiri trebuie neaparat sa fi infractor?????

  Apreciază

   1. Detinutul nu trebuie nici macar sa incerce sa obtina, iIse da totul pe tava, chiar mai mult decat ar fi putut sa spere vreodata. Gratis, fara nici un fel de efort. Nasoala tara!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: