Agentii cu studii superioare vor fi numiti in functiile prevazute cu studii superioare

Agentii cu studii superioare vor fi numiti in functiile prevazute cu studii superioare

Agentii de penitenciare care au studii superioare vor fi numiti in noul stat in functiile superioare corespunzatoare studiilor,  imediat dupa aprobarea ordinului ministrului Justitiei referitor la specializari.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

14 gânduri despre „Agentii cu studii superioare vor fi numiti in functiile prevazute cu studii superioare

 1. Domnule Dumitrașcu! Am discutat in numeroase rânduri cu dumneavoastră, facand parte inca de la inceputul carierei mele din sindicatul pe care îl conduceți. Din câte vă cunosc sunteți un om cu o logică desăvarșită. Ca și ofițer (cu studii superioare) aș vrea să vă întreb, este normal ca o hârtie numită diplomă de facultate, să dărâme și ce a mai rămas din sistemul penitenciar românesc? Este normal să indepărtăm din funcții cu o inaltă raspundere profesională acei puțini oameni cu vechime si experiența ( pe secții, la instanțe, etc…), dar care nu au așa-zisele studii superioare, pe care poate că nu au avut șansa sau resursele financiare disponibile pentru a le obține? Nu am nimic personal cu cei care au studii superioare ( la rândul meu fiind în aceeași oală ) dar știu ca aveți un cuvânt important de spus ajutându-ne să rezolvăm aceasta problemă care poate deveni majoră pentru sistemul penitenciar românesc.

  Apreciază

 2. Isi cumpara unii colegi diplome de la fabrici de diplome si apoi vor sa primeasca sporuri. Haide sa fim seriosi….dupa ce ca unii directori fac chestii din astea, fenomenul se intinde la greu. S-au inspirat de la detinutii ‘scriitori’.

  Apreciază

 3. Vor fi atatea functii cu studii superioare cati agenti sunt cu …studii superioare? Si daca nu cei ramasi pe dinafara vor pierde sporul de studii superioare si vor fi reincadrati pe posturi cu functii fara studii super? Cum se va face diferentierea?

  Apreciază

  1. Nu vor fi atâtea funcții cu studii superioare câți agenți cu studii superioare exista. Vor fi funcții de agenți cu studii medii și cu studii superioare.

   Apreciază

 4. Dacă lucrez pe secție mai iau sporul de studii.Arat că am terminat dreptul.Si încă ceva .Un coleg care este șofer și a terminat dreptul mai primește sporul de studii???

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: