Penitenciarul Rahova: Un agent a murit in postul de paza. Seful de tura este vinovat.

Penitenciarul Rahova: Un agent a murit in postul de paza. Seful de tura este vinovat.

In data de 27 decembrie 2017, la Penitenciarul Rahova, un agent care a informat seful de tura ca starea de sanatate nu ii permite sa-si indeplineasca atributiile profesionale a fost obligat sa intre in serviciu (postul de paza), unde a murit. Stiindu-l cu probleme medicale grave si vazand ca nu raspunde in postul de paza, colegii l-au verificat si l-au gasit in stare de inconstienta. Au anuntat ambulanta, dar, din pacate pentru colegul nostru de 42 de ani, a fost prea tarziu. Vinovat este seful de tura, impotriva caruia trebuie sesizate organele de urmarire penala pentru a fi tras la raspundere.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

11 gânduri despre „Penitenciarul Rahova: Un agent a murit in postul de paza. Seful de tura este vinovat.

 1. Vinovat este seful de tura, impotriva caruia trebuie sesizate organele de urmarire penala pentru a fi tras la raspundere…. Daaa, gata, ziaristul este cel care trage concluzia cu privire la vinovăția unei persoane. El se substituie organelor de cercetare penală, nu-i așa? De ce e vinovat șeful de tură? Că nu i-a pus fiola înainte de intrarea în tură a celui decedat? …ți-ai naibii de panarame…

  Apreciază

 2. La poarta albă a fost rezolvată problema celor inapti… te pune banuta să dai o declarație si s-a rezolvat , te_a vindecat de toate bolilii.

  Apreciază

  1. Baga.mi.as pula.n cosciugu ma.tii Dorothy. Ești o spartă penală. Vezi prisoninfo.wordpress.com acolo unde te.au făcut ăia vedetă. E o poza cu tine când îți băgai făcălețul în pizdă.

   Apreciază

 3. Lipsa de responsabilitate, incompetenta si rutina duc la asemenea tragedii Sefii din ANP si Justitie si prea bine ca Rahova se confrunta de ani de zile cu lipsa profunda de personal care din pacate poate duce si la asemenea tragedii ! Seful de tura e doar unul din vinovatii acestui caz !!!

  Apreciază

 4. Doar seful de tura???Privind controalele medicale,ele sunt formale,fara analize la organe interne,fara multe detalii,etc.!Pacat ca s-a dus un om tanar in pamant!Nu trebuie avansat post-mortem?A murit in timpul executarii serviciului!…

  Apreciază

 5. Dumnezeu sa-l ierte, dar observ ca se cauta un acar si nici decum o rezolvare. Daca la sfarsit de an s-ar face un control medical complet ,cu maxima responsabilitate, nu doar o tensiune, si nu stiu ce banalitate( nu avem bani pentru mai mult) si daca cei depistati inapti vor fi trecuti in rezerva pe caz de boala , cu siguranta vom avea mai putine cazuri de genul asta. Din pacate dragilor, nu este un loc de munca usor, daca unii zisi smecheri in ghilimele nu vor intra in serviciu tragandu =si concediu medical si altii care au simtul datoriei si sunt prezenti indiferent de starea lor de sanatate, vom avea asemenea situatii. Dezordinea si indisciplina sunt in rai in sistemul penitenciar, (nu se mai cunosc ierahiile, sefi ajunsi peste noapte , fara nici o recomandare profesionala examene trucate, lipsa reglementari clare ,etc),

  Apreciază

  1. Examenele medicale complexe ar fi mai mult decat necesare dar esti constient ca asta ar insemna ca o mare parte din personal sa fie clasificat inapt sau apt limitat, lucru de care ANP-ul se fereste in mod cert.

   Apreciază

  2. Ar trebui trecuti in rezerva aia care nu scriu corect. Muncesti ca nebunul ani la rand cat pentru 2-3, te imbolnavesti la un moment dat si trebuie sa treci in rezerva dupa logica ta. Si uite asa te-ai chinuit o viata ca sa iei o amarata de pensie pe caz de boala, ca asa zice unii zisi smecheri in ghilimele.

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: