14 obiecte interzise se introduc zilnic in penitenciare

14 obiecte interzise se introduc zilnic in penitenciare

14 obiecte interzise a fi in posesia detinutilor se introduc zilnic in penitenciare. Avem proceduri, avem protocoale, insa realitatea demonstreaza ca acestea functioneaza prost. Lipsa mijloacelor din dotare si lipsa acuta de personal reprezinta cauza existentei obiectelor interzise in penitenciare. Despre sistemul de bruiaj al telefoanelor mobile in penitenciare nu se mai aude nimic, desi ar fi cea mai eficienta masura in stoparea fenomenului ilegal de introducere a telefoanelor mobile detinutilor. 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „14 obiecte interzise se introduc zilnic in penitenciare

  1. Nu doar telefoane se introduc ci si alcool, tot felul de ierburi tocate, zise etnobotanice, chiar droguri. Dar cu un singur cadru in postul control de la intrarea in sectorul de detinere care face si controlul celor care intra/ies, care deschide si inchide cele doua porti, care are de completat si o gramada de documente sa nu ne asteptam sa fie mai bine.

    Apreciază

    1. nu sunt oameni-eterna placa!bididiii se orienteaza,”le pute poarta”,ce mai e de zis?nu e posibil sa ai un singur subofiter in postul de control,mai ales la sectorul de detinere!punctele de control sunt puncte vulnerabile intr-un penitenciar!

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: