O data la 4 zile un angajat este agresat in penitenciare, iar Cotofana hiberneaza

O data la 4 zile un angajat este agresat in penitenciare, iar Cotofana hiberneaza

Statistica arata ca o data la patru zile un angajat din penitenciare este victima agresiunilor detinutilor. Avem proceduri inficiente, o lipsa de asumare si de viziune din partea lui Razvan COTOFANA, directorul DSDRP-ANP, de-ti sta mintea-n loc. Daca l-as cataloga habarnist pe stimabilul sef al pazei penitenciare, l-as supraaprecia. Atat poate, atat face… Nu ai ce sa-i ceri! E in pom si pomul e in aer. 

I-am atras atentia stimabilului sef inca din luna mai 2017, ca agresiunile detinutilor impotriva cadrelor au inceput sa se intensifice. Apoi, in luna august, i-am repus pe tapet situatia alarmanta a ultrajelor din penitenciare.  Degeaba! I-a intrat pe o ureche si i-a iesit pe cealalta.

In loc sa gaseasca solutii fiabile de eradicare a fenomenului ultrajelor din penitenciare, Razvan COTOFANA se preocupa cum sa-l saboteze pe Darius DARIE, directorul Penitenciarului Rahova, pentru ca acesta sa nu mai ajunga director general adjunct al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP).

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „O data la 4 zile un angajat este agresat in penitenciare, iar Cotofana hiberneaza

    1. Mai bine îl sorcovim pe ministrul Justiției și ii spunem ca motivul este așa-zisul profesionalism al lui R. Coțofana.

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: