FSANP si SNPPC au protestat azi. S-au purtat discutii si cu conducerea ANP.

FSANP si SNPPC au protestat azi. S-au purtat discutii si cu conducerea ANP.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) si Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) au protestat astazi, 20.12.2017, in fata sediului Ministereului Afacerilor Interne impotriva indiferentei Guvernului in tot ceea ce inseamna:

  1. lipsa de personal,
  2. lipsa dotarilor minime,
  3. salarizare
  4. pensionare

La ora 13:00, membrii FSANP s-au deplasat la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), unde au purtat discutii cu doamna director general adjunct Ioana SERBAN. Discutiile au durat aproximativ doua ore, timp in care i s-au prezentat doamnei director general adjunct problemele importante cu care se confrunta angajatii din penitenciare, in scopul identificarii de solutii pentru acestea.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

8 gânduri despre „FSANP si SNPPC au protestat azi. S-au purtat discutii si cu conducerea ANP.

  1. Va multumim doamna Serban pentru transparenta si solicitudine fata de problemele angajatilor. Ati demonstrat ieri calitatile unui adevarat conducator al ANP. Va rugam sa aruncati la gunoi toate capusele care au distrus profesionalismul sistemului penitenciar! FORTA IOANA SERBAN!

    Apreciază

  2. Respect pentru cei care au fost în strada. RUSINE pt. conducerea ANP în special pt. DG. Dobrica care a sfidat angajati din sistem refuzand sa poarte un dialog cu ei si trimitînd la ÎNAINTARE o femeie. Oare unde erau Cotofana, Iftinca, Nita si toti cei care DORM prin ANP cum dorm si directori numiti de ei prin unitati. RUSINE!!! OARE dl. MINISTRU stie??????

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: