Penitenciarul Targu-Mures: Legile se respecta pe jumatate. Majorarea de 50% acordata ilegal.

Penitenciarul Targu-Mures: Legile se respecta pe jumatate. Majorarea de 50% acordata ilegal.

Directorul Penitenciarului Targu-Mures, Adrian HUMINIC a incalcat in mod flagrant prevederile art. 6, alin 4 din OMJ nr. 820/C/2015 referitoare la respectarea proportionalitatii cu privire la acordarea majorarii salariale de 50% pentru misiuni speciale si lucrari de exceptie, in detrimentul agentilor de penitenciare

Astfel, Penitenciarul Targu-Mures dispune de un colectiv format din 230 de cadre, dintre care 53 de ofiteri, 173 de agenti si 4 civili, fapt ce a determinat alocarea de catre Administratia Nationala a Penitenciarelor a unui numar de 11 posturi (9 agenti si 2 ofiteri) pentru acordarea majorarii salariale de 50%.

In fapt, conducerea penitenciarului a acordat pentru trimestrul al IV-lea din anul 2017 majorarii salariale de 50% unui numar de 6 agenti si 5 ofiteri, cu incalcarea dispozitiilor art. 6, alin 4 din OMJ nr. 820/C/2015.    

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Penitenciarul Targu-Mures: Legile se respecta pe jumatate. Majorarea de 50% acordata ilegal.

  1. ANP-functioneaza ca mafia din Italia si nimeni nu face nimic. OARE de CE? ACEST DOBRICA ARE SLUGII IN TOATA TARA si nimeni nu face nimic???? Oare de CE??? TREZITIVA înca nu e prea tîrziu!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: