Abuz de drept sau inselaciune: 3000 de lei decontare chirie in ANP

Abuz de drept sau inselaciune: 3000 de lei decontare chirie in ANP

Directoarea Directiei Economico-Administrative din Administratia Nationala a Penitenciarelor (DEA-ANP), Claudia ZMEU, abuza de dreptul la compensarea lunara a chiriei si “fura” lunar din bugetul ANP nu mai putin de 3000 de lei. Este cea mai mare chirie decontata, in prezent, in ANP. In zona in care Claudiua ZMEU si-a inchiriat apartament, chiria este de 350 EURO, pentru un apartament cu dotari, ceea ce ridica suspiciunea rezonabila ca ZMEU Claudia abuzeaza de acest drept. 

In situatia in care ANP nu face verificari, ne rezervam dreptul de a sesiza organele de urmarire penala, deoarece avem convingerea ca doamna Claudia ZMEU savarseste, in forma continuata, infractiunea de inselaciune.

Advertisements

5 thoughts on “Abuz de drept sau inselaciune: 3000 de lei decontare chirie in ANP”

 1. De aia e buna o schimbare. De exemplu, o suma forfetara pentru o perioada determinata dupa angajate pentru chirie si un ajutor in suma fixa pentru cumpararea de locuinta…asa cum e prin alte structuri, zic!

  Like

 2. Işi mai rotunjeste si doamna Zmeu veniturile cu 15 meleoane pe luna…care-i supararea? Ce, sunteti invidiosi?

  Like

 3. Daca madam Zmeu a incheiat un contract legal si se plateste impozit la fisc conform legii atunci o să o sufle de pene.Să nu imi spuneți ca la Botosani,Vaslui Aiud,Giurgiu sunt chiriile reale cat cele din Bucuresti,Constanța sau Timișoara că nu cred,și totusi ni se pare normal să se plateasca…..

  Like

 4. Aceeasi situatie este si la Poarta Alba, unde d-l Boicu a prezentat spre aprobare un decont de chirie destul de consistent, pentru el si concubina lui.
  Desi nu i s-a aprobat, nu se stie daca Muscalu a sesizat organele in drept.

  Like

  1. Dl Boicu e in perfecta legalitate…legea cea generoasa iti permite sa ai chirie si de 100 de milioane si obraz gros. Doar ca primesti decont pana la 50% din venitul net realizat lunar..Ca e o chestiune de bun simtsi de moralitate… e altceva .
   .Asa ca, doamna Zmeu, vânt la pupă! Nu vă sinchisiti , sunteti in legalitate….la mai mare!

   Like

Comments are closed.