Abuzurile de la Penitenciarul Poarta Alba continua, continua, continua si pana la urma... NIMIC

Abuzurile de la Penitenciarul Poarta Alba continua, continua, continua si pana la urma… NIMIC.

Aflam de pe site-ul www.fsanp.ro ca un sef de tura de la Penitenciarul VIP-urilor Poarta Alba, pe nume Ursache Viorel (Ursache e din familia lexicala a cuvantului URS de penitenciare) a solicitat declaratii membrilor Sindicatului Sinpen Constanta, in legatura cu acceptarea organizatiei sindicale de a NU a accepta orele suplimentare. Masura este complet ILEGALA, dar URS mai mic de penitenciare, adica Ursache, tot o comite pentru ca asa a primit dispozitie de la ALA MIC SI NEGRU si de la BUZE GROASE.

 

2 thoughts on “Abuzurile de la Penitenciarul Poarta Alba continua, continua, continua si pana la urma… NIMIC.”

  1. Nustiu cat de groase are buzele domnul care seamana cu Frone, sau cat de fierbinti sunt, cert este ca obrazul il are gen soric.
    Sagetile lui, ca sa ma exprim in parabole, adica sefii de tura, cica sunt coco in weekend. Si tin loc de angajator, cica potrivit Acordului colectiv, calitate in care idetifica la sala de pregatire membrii de sindicat si le cere acordul in scris precum ca ar vrea sa faca ore suplimentare, peste cele din Acoedul colectiv.
    Au fost unul, mai ursulin, care se lauda ca el chiar a luat inclusiv de la cei afiliati Publisind, dar cred ca a fost aspru urecheat, bietul de el facand exces de zel.
    Pacat! Gradina domnului devine, pe zi ce trec, tot mai neincapatoare datorita specimenelor cu functii de conducere, mai mari sau mai mici (acasa dorm pe presul de la usa si mai defuleaza si ei pe unde si cat pot).

    Like

Comments are closed.