Titlu à la Olguta: ”Ză proablămz of ză Vazlui in ingliș.”

Titlu à la Olguta: ”Ză proablămz of ză Vazlui in ingliș.”

Lia Olguța Vasilescu: ”For dă prima dată sur le marș du tramvai uen ză niuzpeipăr scrie in ingliș despre ză proablămz di la Prizon Vazlui, vere!”

Ce zâsă asta, aicișea, vere?

Sursa: popl.ink/8pLiyk

Vaslui penitentiary agents’ unpaid overtime standoff, understaffing a serious issue

The agents of the Vaslui Penitentiary refuse to further perform their job because of the high number of unpaid overtime hours and understaffing, the Trade Unions Federation of the National Penitentiary Administration (FSANP) said in a release to AGERPRES

FSANP calls for the intervention of the Justice Minister, as the penitentiary reports over 1 million unpaid overtime hours. 

The Federation also says that most employees in the executive sector have each piled up more than 180 worked extra hours and in particular cases the number is as high as 360 hours, of which more than half of cannot be recovered in kind. 

FSANP also mentions that last year, the National Penitentiary Administration reported over 590,000 unpaid overtime hours and that this year the figure is in excess of 600,000. 

„Unfortunately, there is a grim difference in reality: the budget of the penitentiaries was reduced in 2017 with the equivalent of a newly built penitentiary (over 30 million euro), 1 in 4 employees has left the system in the last 2 years, the staff shortage stands at over 8,000 people and each year more than half a million unpaid overtime hours are recorded, whilst plans to improve working conditions, as assumed by the minister, have been shelved,” FSANP said.”

 

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

12 gânduri despre „Titlu à la Olguta: ”Ză proablămz of ză Vazlui in ingliș.”

 1. E simplu !Olguta spune ca ministresul vostru de la justitie vrea sa faca o scoala de formare continua a angajatilor din penitenciare , europeana si moderna cu instrumente aplicabile in sec xxI si sunt unii care ii pun grosolan bete-n roate pentru ca au interese… neortodoxe, Si interesele sunt strans legate de un paduchios pe care-l cheama Şnap din tg ocna ! Ce -atata balbaiala! Ce-i asa de complicat..? Scrie negru pe alb…Spune femeia destul de clar…

  PS
  Stie cineva unde e sectiunea cu votatiiftincachestor! Vreau sa-i dau si eu un vot. Multumesc.

  Apreciază

 2. maaaai, voi aveti dreptate…! Atentie ! Nici nu s-au racit vorbele bine ca…actiunea de demolare a inceput !!!!.Folosind , in mod regretabil, un eveniment nefericit, ministresa carmencita ne anunță:

  ”E vorba de atacuri violente la adresa polițiștilor aflați în misiune. Acum e momentul să schimbăm legislația și să încadrăm mai mulți polițiști”, a spus ministrul de Interne Carmen Dan, sâmbătă, 9 decembrie , la antena 3. Luni legea va fi pusa in dezbatere publica fiind ultimul pas in acest sens.

  V-ati prins, nu?

  Apreciază

  1. .Băi esti varza, nu’i bine….Si vorbiti bre pe romaneste ca nu-nteleg nimik.. citesc ce scrie pe aici si aud doar voci…cica americanii nu o lasa pe olguta sa tripleze pensiile si salariile…. Acu inyeleg de ce latra câinii! Olguto, ca ne place sau nu , John Wayne te vrea!

   Apreciază

 3. INAPP – o mare porcarie!….Probatiunea nu face nimic,decat se plimba prin puscarii-hotul e hot si nu se va schimba!

  Apreciază

 4. Olguta spune ca doamna agatha christie de teleorman responsabila cu misterul daddy nu vrea sa ne mai primeasca la Academia de Politie ptr ca e proprietate personala si ne „obliga” sa ne gasim un loc unde sa ne  scolarizam viitorii ofiteri de penitenciare. Si tocmai  acu se intampla  cand domnul Toader,  sculer -matriter de profesie  ,  a postat pe facebook  aprobarea   memorandumului ,cu pricina,  prin care la unul din puncte ,scrie despre infiintarea INAPP-ului, in timp ce doamna agatha pandea la un colt de ceva timp impreuna cu niste domni.Hopa! Din vazduh  mai  apare un domn sau mai multi, un alt grup, o alta banda(cum vreti sa-i spuneti) care spune ca  ,intre  proiectul de statut ( nu specifica care dintre ele?)  si memorandum trebuie creata , de urgenta, o interdependenta ,astfel , cu nasii de botez stabiliti, trebuie aruncat viitorul centru nou, modern, de formare a  personalului administratiei penitenciare INAPP-ul , si in locul acestuia  mosita nasterea  Academiei Infractorilor (cum  bine spunea cineva pe pagina). De asemenea tot  Olguta ne spune ca, acest grup organizat, macinat de spaima schimbarilor ,  intentioneaza,  ca in continuare ,  sa schilodeasca carierele profesionale ale personalului din penitenciare. Cum? Condamnandu-i  la un sistem de  formare profesionala mucegait, putred , rudimentar ,carpit si lipsit de viziune ,desavarsit de „dascali”, care nu au nicio legatura cu vocatia in sine si alesi  numai dupa gradul de incompetenta. Unde ? Ati ghicit!  La Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tg Ocna..

  Multumim doamna Olguța! ,Noroc ca ne mai deschideti ochii lipiti…

  Apreciază

 5. „Unfortunately, there is a grim difference in reality: the budget of the penitentiaries was reduced in 2017 with the equivalent of a newly

  Avem traducerea:
  scoala nationala de pregatire a penitenciarelor este cea mai buna scoala din romania acreditata din toate punctele de vedere si cu profesori din cei mai alesi pe spranceana , competenti si de elita , desemnata scoala anului in 2017 de catre anp si ca anp-ul in aceste conditii va investi masiv in dezvoltarea si statornicia ei…

  Apreciază

 6. Zâsă aşa d-na Olguța : ca prietena ei doamna ministresa de la interne ( dupa ce a vorbit cineva cu ea) vrea sa-i impinga afara pe studentii nostri de la Academia de Politie pe motiv de disperare, asperitati si ca nu mai au locuri ca cica s-au pensionat multi la ei la MAI si vor sa scolarizeze 1 milion pe an ….Si mai spune ca, TT-ul desi si-a pus in cap sa faca un INAPP, centru de formare continua ,nu o sa-i mearga pentru ca o sa -i faca vant TT-ului ori o sa-l impinga drept cu nasu-ntr-o Academie ( in locul INAPP) c-asa vrea cineva orgolios, care raspunde la comenzi politice si face corelari , sa faca cimitirul elefantilor pensionari si pentru a iesi si orgoliosul cu ceva realizari ca e de jale mare…. si i s-a promis ceva daca iese..Nu stim despre cine este vorba…Dar aflam noi…

  Apreciază

   1. cred ca la asta se refera: Ministrul a postat pe pagina sa facebook ca in sedinta de guvern din 6.XII.2017 ca s-a aprobat un memorandum care prevede la punctul 3 :
    3. Înfiinţarea şi operaţionalizarea Institutului Naţional de Administraţie Penitenciară şi Probaţiune – INAPP – pentru formarea continuă a funcţionarilor cu statut special şi a consilierilor de probaţiune

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: