Sindicatele din FSANP se solidarizeaza in jurul angajatilor din Penitenciarul Vaslui. Refuzam munca suplimentara!

Sindicatele din FSANP se solidarizeaza in jurul angajatilor din Penitenciarul Vaslui. Refuzam munca suplimentara!

Din cauza problemelor de la Penitenciarul Vaslui, organizatiile sindicale afiliate Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) s-au solidarizat astazi, 08.12.2017, si au notificat conducerile unitatilor penitenciare ca isi exprima dezacordul privind prestarea muncii suplimentare peste plafonul de 180 de ore de catre angajatii din penitenciare. Practic, din cauza lipsei acute de personal din sistemul penitenciar (8000 de angajati, potrivit standardelor ANP), in scurt timp, activitatile din penitenciare se vor bloca. Acest lucru se va intampla daca ANP si MJ nu vor gasi solutii de rezolvare la problemele semnalate de conducerea sindicatului Megas Vaslui.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

5 gânduri despre „Sindicatele din FSANP se solidarizeaza in jurul angajatilor din Penitenciarul Vaslui. Refuzam munca suplimentara!

  1. Era de prevazut situatia actuala, pacientul e in coma de gradul zero. Sistemul e varza. Daca situatia se complica Dobrica va fugi la pensie precum au facut-o bisnismenii Bejan, Vulpe, … ! Ani de zile am preferat sa afisam pozitia strutului, fapt pentru care acum platim nota …. .

    Apreciază

    1. Sa plece ca si asa nu face nimic pt. cei care muncesc. E numai pt. INTERESUL lui si a celor care îl ridica în slaviii.

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: