Ce nu spune ANP in comunicatele de presa sterile si ipocrite, date impotriva interesului sistemului penitenciar…

Ce nu spune ANP in comunicatele de presa sterile si ipocrite, date impotriva interesului sistemului penitenciar...

Azi, 08.12.2017, Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a dat un comunicat de presa incalificabil, vizavi de problemele de la Penitenciarul Vaslui. In loc sa vina in sprijinul angajatilor din Penitenciarul Vaslui, ANP, cu intentie, a incercat sa induca opiniei publice faptul ca informatiile aparute in spatiul public privind problemele de la Penitenciarul Vaslui ar fi incorecte. ANP, in loc sa-si consume energia, intocmind obedient comunicate de presa sterile si in dezavantajul sistemului penitenciar, ar arata opiniei publice situatia critica REALA de la Penitenciarul Vaslui, cum ar fi:

a) 1000 de detinuti custodiati doar de 157 de angajati repartizati in supraveghere, escortare, paza perimetru, insotire etc.

b) la nivelul unitatii exista 6 sectii de detinere de care se ocupa doar 3 sefi de sectie.

c) la nivelul unitatii exista 4 ture (schimburi) cu 5 sefi de tura, dintre care o functie de sef de tura este ocupata de un agent, care ocupa ilegal functia de ST, deoarece ca nu indeplineste conditiile de ocupare ale postului, iar a doua functie de ST este ocupata de un ofiter care este LST, nu sef tura,

d) la nivelul unitatii exista 5 posturi de sef schimb, dintre care numai 3 sunt pe functie, iar ceilalti doi indeplinesc functia prin DZU (numirea in functie prin DZU este o solutie ILEGALA, admisa de ANP insusi in cadrul consiliului de conducere din data de 06.12.2017),

e) la nivelul unitatii exista doar 2 agenti la PPD, numiti tot ILEGAL prin DZU, deoarece la nivelul Penitenciarului Vaslui NU EXISTA in statul de organizare fuctia de agent PPD,

f) la nivelul unitatii exista 6 agenti repartizati la „cereri detinuti” si „disciplina detinuti” (functii neprevazute in actualul stat de functii).

Acestea sunt probleme REALE de la Penitenciarul Vaslui, iar ANP isi consuma energia degeaba, intocmind comunicate de presa sterile si ipocrite.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

11 gânduri despre „Ce nu spune ANP in comunicatele de presa sterile si ipocrite, date impotriva interesului sistemului penitenciar…

 1. Te umfla râsul.. anpul vb de inf corectaa opiniei publice …Pai anpul dezinformeaza si minte opinia publica si pe noi de 20 de ani nonstop….”.nesimtirea de anp” De asta am ajuns in halul asta.Atunci domnule anepeu tot in scpul inf corecte a opiniei publice( ai instaurat de multi ani dictatura su nu ne lasi sa vorbim si esti ingrozit sa nu respire ceva in presa ) poate „ne dai voie” sa ne exprimam si noi public…la tv de ex sa arstam opiniei publice cu adevarat tot gunoiul ascuns sub presul pe care zaci mata de -atatia ani…Si mai anepeule crede-ne ,la audienta ..n-o sa ne bata nimeni..Am lucrat 20 de ani si te stim bine….Daca tu dezinformezi opinia publica frecvent atunci noi avem obligatia sa o facem corect c asa e moral..

  Apreciază

 2. Din comunicat se concluzionează ca anepeul e ciudos ca ministrul merge la vaslui si ca vrea sa mai si plateasca orele suplimentare ale angajatilor, ore care ar fi trebuit platite de anepeu..de hăt..hăt !!! Huoooo!

  Apreciază

 3. Chirule, tot baiat „bun” ai ramas ?! La Iasi ai fost spionul lui Vulpe si Chilug ! Te asteapta Vulpe pe plantatie …. .

  Apreciază

  1. Oxyk,ești și tu un pui de Gavroche,mai lasă oamenii în pace.Dacă erai așa deștept le ocupai funcțiile ,așa că nu poți fi decât un frustrat făcut agent la hulubărie ,cu facultatea la X – 0 și care s-a retras din sindicat ca să nu plătească cotizația … dar tare în gură pe tastatura de pe Iphone-ul la care abia aștepți „să ieși la masă” ca să-l butonezi câte o oră.

   Apreciază

 4. Textul de mai jos copy paste il regasiti in toate comunicatele trimise de anp, inclusiv in adresele raspuns trimise ca urmare, a petitiilor, a abuzurilor semnalate de catre angajati, a nemultumirilor , a actelor de coruptie semnalate.

  „Administrația Națională a Penitenciarelor manifestă o preocupare continuă pentru ocuparea posturilor vacante din sistemul penitenciar, atât prin derularea de concursuri din sursă internă și externă, cât și prin pregătirea și repartizarea absolvenților instituțiilor de învățământ specifice sistemului „penitenciar

  Apreciază

 5. Anp ul nu spune ca cei care au venit din scoli si ca urmare a concursurilor nici nu au ocupat locurile vacantate de pensionari, in conditiile in care Vasluiul inainte de pensionari avea cel mai mare deficit de personal din sistem…Rusineeee!

  Apreciază

 6. Anp ul spune ca statul e ocupat in prop de 88% dar nu spune ca statul de functii e facut pentru o capacitate de 300 de hoti@ ! Ti se intoarce stomacul pe dos!!!!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: